Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Vážený autore, v tom Londýně, nebo Marseille to před nějakými 20 - 30 lety vypadalo zhruba tak, jako u nás teď. Vy si vážně myslíte, že lidé jsou blbci a nesledují směry a dynamiku světového vývoje? Nejsou. Vy zřejmě ale máte jiné informace a jste si jistý, že vývoj, kterým před námi prošlo nějakých třicet evropských zemí, se právě nám jakýmsi zázrakem vyhne.

3 0
možnosti
Foto

1) Tuhle vaší větu si opakujte každé ráno, abyste pochopil podstatu: "Vždycky to souviselo s jiným rysem některých zástupců tohoto civilizačního okruhu, a to je jistá povýšenost při jednání s ostatními lidmi, kteří nestojí na stejném stupni jejich společenského žebříčku."

2) Skutečnost, že zatím nežijeme "v činžáku někde v Londýně, Marseille či Mnichově jako jediná evropská partaj mezi dvaceti severoafrickými rodinkami o šesti a více členech" je naším náskokem před Londýnem, Marseille či Mnichovem. Otázkou je, zda tento náskok udržíme. Budou-li to tu řídit lidi s vaším uvažováním s bílým hadrem v ruce, pak tento náskok ztratíme a budeme jako "v činžáku někde v Londýně, Marseille či Mnichově jako jediná evropská partaj mezi dvaceti severoafrickými rodinkami o šesti a více členech".

3 0
možnosti
OP

Jak daleko je z Jižního města do Berlína? Asi 350 km. Tak právě tam kancléřka Merkelová prohlásila, že multikulturalismus naprosto selhal.

4 0
možnosti
FP

Se stejnou logikou jste ve svém minulém životě musel psát v roce 1920 prorocky: "Nacistů je málo, viděl jsem za celý svůj život jen jednoho jediného nacistu, a to v Mnichově. V Praze není ani jediný. Musíme počkat až do roku 1938, do té doby nemá cenu proti nacismu nic dělat."  Gratuluji k brilantní logice.

6 0
možnosti
PP

Zatím hoří stodola sousedovi. To je v pohodě. Jdeme řešit letošní úrodu ředkviček a hasit budeme až oheň přeskočí na naší stodolu. Ach jo...

A ten přežvýkaný "argument", kolik znáte muslimů. je fakt úžasný. Odhlédnu od faktu, že v dnešním globalizovaném světě stačí navštívit nějaké pěkně multikulturně "obohacené" město v západní Evropě a vůbec jeden nemusí do Kábulu či Mogadiša, aby jeden viděl "orient" a muslimy kolonizovaná města.  Především však, zajímalo by mě, kolik musím dle autora znát například nacistů, abych "směl" říci, že nacismus je svinstvo? Dva, deset, sto?...

7 0
možnosti
PP

No jasně, všichni jsou blbci, jen já lokomotiva. Ale "zaujalo" mě něco jiného. Jak se redakce snaží protlačit tento blog jako "zaujalo nás", aby "vyvážila" jednoznačný bloggerský názor na islám na idnes....

5 0
možnosti
JH

Ten pan autor si myslí, že až muslimáci obsadí naše okolní sousedy, tak si řeknou: Čechy necháme být, ať si žijí po svém. Nechápu, že může vzdělaný člověk takto uvažovat. Nebo je za tím jiný zájem?

5 0
možnosti
MK

RvRvRv Je to s Vámi zcela jednoduché; odpovězte na otázku: souhlasím s tím, aby ČR přijala 1.000 - 10.000 převážně muslimských imigrantů? Je činnost muslimů u nás pod ÚMO v souladu se zákonem a když si vytáhnete jejich stanovy - byla jim registrace oprávněně přiznána?

Nemusíme licitovat, zda se u nás křičí moc nebo málo; odpovězte, ať víme s kým máme tu čest.

3 0
možnosti
MR

M40i38l56a41n 92R90a68d95e22k

29. 12. 2014 19:47

no prave. Kdyz nekde hori a vy vidite jen dym, tak si renete - k memu domu se to nedostane, co je mi do toho? Pozaru musite predchazet.

6 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 616x
jsem fešný, chytrý a v případě potřeby dokážu uvařit čaj

Seznam rubrik