Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Váhal jsem s reakcí, ale na Vaše blátivé znevažující slova to asi je nutné. To, že jsou zde uveřejněny informace, které se u nás jinde nedočtete, je jistě kladný počin. A klidně (a nesprávně) si pisatele můžete nazývat klávesovým rytířem, jen se odhalujete. Informovaný člověk se zpravidla lépe rozhoduje.

Druhý příklad: blogeři, kteří píší o islámu, se fyzicky sešli, podebatovali a určili si priority svého konání. Výsledkem byla papírová petice, která již  prošla petičním výborem parlamentu. Svolávané demonstrace v různých městech jsou dalším krokem. A mohl bych pokračovat.

Myslím, že za styl, jak jste článek napsal, by se ta Vaše klávesnice mohla červenat. I když vlastně ona je bez viny, ale.....

1 1
možnosti
SN

:-) ........Pěkný článek ! U kompu je každý hrdinou a chytrý jak rádio !  KDyby došlo na věc, rychle by svoje názory změnili. Nic nového pod sluncem!  R^R^R^

6 0
možnosti
Foto

I78v29a47n 68M67a76r54e26k

16. 3. 2015 18:46

No žná by stálo za to vydat seznam zdejších "hrdinů" aby jejich jména nezmizela někde v propadlišti dějin ! Jednou jejich jména budou vytesány minimálně zlatým písmem  >>>kde ??? to by se mělo též zavčasu prodebatit ! 8-o[>-]R^

4 0
možnosti
Foto

Já si myslím je to zábava ráno o půl páté vstávám do práce o půl páte přijíždím. Kde já si můžu pokecat s tolika zajímavými a zábavnými lidmi jako tady. Chce to prostě jenom nadhled.

1 0
možnosti
Foto

I96v92a69n 56M89a57r44e47k

16. 3. 2015 17:39

Už jsem to tu psal >>>Gabčík s Kubišem Opálkou a Valčíkem byli proti nim ubozí amatéři ! ;-(

3 0
možnosti
RF
Foto

Klídek. 8-oStrach potenciálního brance?Možná. ;-DJiný zas čepicema utlučou i brabce. Když ne jiný, tak alespoń vlastního:-P

4 0
možnosti
JS

Pane Hanuško karma, ale přijdou hrdinové z týlu a ti udělají pořádek. ;-D

3 0
možnosti
JJ

Pan Hanuška se samozřejmě mezi své "hrdiny z týlu" nepočítá: On je nad věcí.

O čem je vlastně ten článek?

2 2
možnosti
RF

R49o27m22a76n 68F82i54š60e33r

16. 3. 2015 17:33

no, o tobě Jurníčku, taky aby ti to každý dával po lopatě, chjo, to je materiál

5 1
možnosti
Foto

Myslím, že si nevidíte ani na špičku nosu - bez urážky. To, že někdo dává najevo nahlas (písemně) svůj názor a nesouhlas s islámským radikalismem, nebo Putinovým viděním světa, z něho nedělá a priori hlupáka, jak se snažíte ve svém článku naznačit. Zajímalo by mě, za co byste byl ochoten jít bojovat Vy?

9 6
možnosti
VP

Já to vidím jinak. Článek je vtipný až ironický, tak podle mého skromného názoru má vypadat blog.

Že se někdo strefuje do klávesnicových hrdinů neznamená, že nebyl ochotný za něco bojovat, ale nevím do hlavy mu na rozdíl od vás nevidím.

Můj jiný pohled vyplývá z toho, že jsem v životě potkal několik lidí, kteří se chvástali jako velcí hrdinové a když šlo do tuhého, tak se někam ztratili nebo ještě hůř, otočili o 180 stupňů. A také jiné lidi, kteří v tom okamžiku prokázali odvahu a statečnost, kterou od nich nikdo nečekal.

Do které kategorie kdo patří, se v diskuzi podle mě nepozná. Na pohled drsný vousáč může být pěkný zbabělec a naopak. Kdo ví?

4 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 616x
jsem fešný, chytrý a v případě potřeby dokážu uvařit čaj

Seznam rubrik