Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Vašemu sdělení rozumím. Objevuje se i často. Švestky byly větší a třešně červenější. Někde tam, bylo naše mládí - Pak to řadím do tkz. "Pocitové teploty". Reálná fakta nejsou respektována, proč taky - Dobře už bylo ... Žili jsme - přežili ...

Režim zhřešil dvojím způsobem. Pošlapal svobody člověka. I zajímavé, nestalo se primárním spouštěčem revoluce. Obrana - pasivní otupělostí, nástupem dvojí morálky - Cosi říkat doma, cosi na pracovišti - schůzi. Být v průvodu 1 máje a odjet na chatu .

Podstatnější byla nefunkčnost ekonomiky - Vyznání K. Marxe, nicméně na jeho Akumulaci kapitálu - modernizaci fabrik, cíleně zapomenout ! Socialistická ekonomika - Nebyla schopna, i na příjemné sociální vymoženosti si vydělat ! Obrovský vnitřní dluh, (viz diskuse), neodvratný krach - stalo se. I tragikomické snahy L. Štrougala z r. 1988 - Nutno převést NH z jeho extenzivní podoby na tu intenzivní ! Zapojit vědu, techniku - technologie - Pak ony reformy reforem - Opatření o opatření. Naprosto nereálné, neproveditelné - Bilakovo idiotské křídlo zvítězilo = Sovětský slon - Náš vzor!

To, co provádí současná vláda po 6 letém růstu a přízni konjuktury - Se tomu naprosto podobá ! Vše projedeno - propito - vydrancováno ! Já i souhlasím - KSČ = ANO, dobře už ... bylo :-)

5 1
možnosti
Foto

Musíte se ptát jinak, mírou emancipace člověka je emancipace ženy. A ta byla menší nebo větší?

A jak jste chtěl modernizovat ekonomiku, když seznam COCOM zahrnoval v r. 1968 253 položek?

0 0
možnosti