Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... bych to neškrábal,- von ten podzim bude divokej aj na tej politický scéně a do tej doby nám celej ten evropskej cirkus předvede ešče pár pěknejch kotrmelců !,- voni ti prokurátoři nebudou ani třeba VEU!

1 0
možnosti
ZK

Při podobně ujetém výkladu pácháte velezradu vy vaši výzvou.

1 3
možnosti
JP

Čekám na Sobotku žalobu ohledně svévolného jednání přijiímání migrantů - je to proti ústavě ČR nikdo nemá právo nařizovat přijímání migrantů ani EU .

4 0
možnosti
VM

V35á77c60l60a96v 73M98a85c80h

27. 7. 2016 17:48

Pane Dvořáku karma R^!!

A jen tak mezi námi, už jste podal tr. oznámení? Nebo si jen tak vypisujete a čekáte že to za nás někdo udělá?

3 0
možnosti
ZJ

... jenže - jak to tak bývá - poté, co bude tenhle budižkničemu odkloněn ze své nynější funkce, nacpe se do jiné (zpravidla mnohem lukrativnější) a bude svými ,,chytrými" řečmi a skutky škodit pořád dál;-(Rv.

2 0
možnosti
VJ

Ano, zrovna jako ten jaksejmenuje, co mu díky neúspěchu narostla křídla!

1 0
možnosti
KC

Levnějším a jistějším výsledkem je prostě Sobotku nevolit. Je to člověk, který se na svůj post naprosto nehodí, poklonkuje ničemům EU, pomáhá si do rodinného rozpočtu odkláněním státních prostředků, jak mu bylo už jednou připomenuto, osud státu a občanů je mu vzduch.

12 2
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1665x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik