Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P51a50v85e69l 47M57a15t89a76s

29. 1. 2013 10:31

Cituji: "Podstatné pak je, že Zemanovci mohou zastáncům Karla vymluvit díru do hlavy, ale přesto nezakryjí fakt, že jejich vítěz v kampani fixloval, podváděl a lhal."

Jste si jistý, že oponentní kandidát je čistý jako lilium? Já ne;-O

2 2
možnosti
PM

P83a75v62e84l 75M66a84t76a63s

29. 1. 2013 10:48

Dík za mínusy. já věděl, že se vás pár ozve;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
FS

Velmi pěkně napsáno, myslím, že je to výstižné. Je jednoznačné a naprosto prokazatelné, že ZEMAN je vítězem díky LŽÍM a FALŠI..... tak to je a nikdo mu to neodpáře. Kdyby vyhrál bez tohoto hnusu a jistě na to měl šance, dokáži si představit, že bych ho mohl respektovat, ale takto prostě nemohu. Nejvíce mně ale mrzí, že naše společnost ve své většině LHANÍ toleruje.

1 2
možnosti
PV

ano, jak volici MZ, tak volici KS toleruji lhani svych kandidatu. v tom mezi nimi opravdu, ale opravdu zadny rozdil neni. cest vyjimkam.

1 0
možnosti
SB

Autor píše, že jsem měli prezidenta, kterému kongresmani aplaudovali ve stoje. To je pravda. Měli jsme takového. Jmenoval se Havel a ten potlesk vstoje mu byl udělen.

Otázka je, za co mu aplaudovali. Já se domnívám, že to bylo za to, jak dojemně prosazoval americké a bruselské zájmy v České republice. Podpořil všechny války, které USA vedly, včetně té poslední, kterou nelze vyhrát, protože neklidný Irák a Afghánistán lze velice snadno vojensky obsadit, ale je nemožné dostat je pod kontrolu. Bájil o tom, jak EU bude zárukou demokracie, rovnosti nádorů, prosperity.

Jestli autor tohoto článku ponměřuje úspěšnost politiků tím, kolik lidí mu tleská, tak je to jeho názor a nikdo mu ho ensmí brát. Já si více vážím lidí, kterým třeba nikdo netleská, ale jejichž předpovědi se časem ukáží jako správné. Proto je Klaus v mých očích mnohem výše než Havel.

6 1
možnosti
PV

fakt je, ze komunistickym prezidentum na prvomajovych pruvodech tleskalo 90% naroda. vim, ze je to demagogie, ale za hranicemi to chapali jako normalni vec.

1 1
možnosti
PV

nevolil jsem ani jednoho, protoze lhali oba. lez je lez, at mala ci velka. kradez je kradez, at mala ci velka. za lzi a kradeze by meli nasledovat tresty a ne odmeny.

1 0
možnosti

když reprezentanti cizí mocnosti, s níž jsme od r. 1941 ve válečném stavu aplaudují našemu prezidentovi, tak je to podezřelé.

Historická poznámka: V r. 1941 Slovenský stát vyhlasil  válku USA, právním nástupcem Slovenského státu se stala zprostředkovaně Republika československá (viz Wikipedie). Prohlášením prezidenta Zápotockého byl v r. 1955 anulován válečný stav s Německem. Ve vztahu k USA nikdy nic takového nezaznělo. Žádný představitel Slovenského státu nepodepsal dle mých vědomostí kapitulační akt.

A ono to je fakt problém, někdy v budoucnu se tento stav může třeba stát záminkou pro vypovídání Čechů z území USA, nebo dokonce pro jejich internaci.

1 0
možnosti
SB

Tiso kapitulaci podepsal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1665x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik