Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Přesně vystiženo. Souhlasit 1 za 1 se rovná rychlá islamizace Evropy. Kdo především proudí ze Sýrie?-sunitští muslimové;-O

2 0
možnosti
MN

Karma a palce nahoru. Přesné. R^R^R^ Jen Bohušovi bych nevěřil, že jeho "otočení se" je trvalé. Bezpáteřní kariérista.

6 0
možnosti
TJ

Probůh, to ne! Ale ví, že pokud nezačne být teď hned okázalý národovec, tak tam za chvíli nebude. Jakože asi stejně. Ale eurotrafika není nikdy jistá, kor když přestává být jistá EU. Tak se točí. Myslím, že ho autor odhadl přesně.

2 0
možnosti
MN

Špičky EU nám předvádějí, jak bude vypadat inkluze retardovaných jedinců v praxi. Tolik hlupáků pohromadě snad historie Evropy ještě nezažila. Mimo Orbána je tam jen stádečko vyplašených ovcí nahnaných Tureckem do kouta, bečících a čekajících na halali porážku.

Ta jednání měla vypadat poněkud inverzně:

Pokud si milé Turecko nepřevezmeš okamžitě zpátky všechny ilegální migranty, kteří z Turecka posíláš na řecké ostrovy a pokud okamžitě nezajistíš, aby z tvého pobřeží stále někdo neodplouval, tak tvůj požadavek zrušení víz a urychlení vstupu do EU se posouvá do nedohledna. Až to vše nastane, Evropa pomůže finančně s provozem uprchlických táborů v Turecku a s obnovou životaschopnosti v Sýrii.

Na tureckém trhu jsou totiž zvyklí smlouvat, vy evropské elity!

13 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1665x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik