Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Berlín on-line ....

Agentuře WD [Wild duck] se podařilo získat chronologický záznam podstatných událostí z vánočního Berlína. Vše začíná v pondělí 19.12.2016 po 20. hodině.

20:30 => Hlídkující policisté dostávají vysílačkou upozornění na možný incident, je vyhlášen zvýšený stupeň ostrahy veřejných prostranství, V souladu s nařízením EU o netraumatizování imigrantů musí policisté vyjmout baterie z paralyzérů a viditelně ji na služebním opasku zavěsit tak, aby frustrovaní jedinci toto viděli a nebyl tak důvod k prohloubení jejich frustrace.

21:00 => Je vyhlášen nejvyšší stupeň ostrahy veřejných prostranství, hlídkující policisté v souladu s nařízením EU o netraumatizování imigrantů musí vyjmout zásobníky z pistolí a pistole mít zajištěny na visací zámek v pouzdrech bez zásobníků.

21:25 => Na berlínské policejní centrále začínají přijímat upozornění od hlídek, že polskému kamionu pravděpodobně selhaly brzdy a ten pokračuje v jízdě v pěší zóně. Policisté žádají o instrukce, neboť v kabině zahlédli nepochybně Poláka a Němce „jižního vzhledu“.

21:30 => po krátké poradě štábu pro začleňování migrantů padlo rozhodnutí, že pokud těžkou práci řidiče vykonával muž „jižního vzhledu“ je třeba postupovat s náležitou opatrností s cílem ukotvit pracovní návyk (profesi řidiče). V žádném případě netraumatizovat začínajícího řidiče sankcemi! Na místě je upozornění, že v Německu se v pěší zóně ani po nakupujících s naloženým kamiónem nejezdí. Doporučuje se rovněž omluva za zastavení a přerušení namáhavé práce.

21:35 => Hlídka hlásí, že řidič psychicky nezvládl začátek pracovní kariéry řidiče a z kabiny utekl. Jsou žádány instrukce jak „uklidit vedlejší škody“, aby nebyla mezi obyvatelstvem šířena nedůvěra v úspěšné začleňování imigrantů.

21:36 => vychází najevo, že komunikace probíhá na nezabezpečeném kanále, který je monitorován xenofobní TV společností XDF. Její štáb natáčel vánoční atmosféru na tržišti a pohotově zaznamenal zhruba deset mrtvých a pár desítek zraněných (z toho několik těžce). Materiál navíc stačil kameraman odeslat do centrály a dalším smluvním TV stanicím.

21:37 => Vedení berlínské policie si začíná uvědomovat, že nemohou zabavit natočený materiál (vysílací studio je v Mnichove, tedy mimo jurisdikci berlínské policie) a zabránit jeho odvysílání ve večerních zprávách. O situaci je proto informován ministr vnitra.

21:40 => Na krizovou zelenou ekologickou linku volá občan s upozorněním, že řidič, který nechal na pěší zóně běžet motor kamiónu splňující pouze emisní normu EU-3 se nalézá dezorientovaný v přilehlém parku. Na místo je vyslána hlídka se speciální psychologickou průpravou, aby vyšinutému jedinci nebyl zhoršen jeho stav.

21:45 => Ministr vnitra okamžitě svolává krizový štáb na 08:00 ráno druhého dne.

22:00 => Zadržený dezorientovaný jedinec „jižního vzhledu“ dostal teplou večeři připravenou podle jeho tradic a je naplánován výslech na 22:30 – ihned po ukončení jeho sezení se službu konajícím psychologem.

22:15 => Vychází najevo, že dotyčný nemá nic společného s odstaveným a nastartovaným kamionem, proto se výslech ruší. Nicméně obhájce objednaný „Sdružením pro úspěšné začlenění imigrantů“ využívá situace a požaduje po státním orgánu 100 tisíc Euro jako odškodné za psychickou újmu mandanta.

08:00 => Ministr vnitra zahajuje mimořádnou krizovou poradu.

08:01 => Vedoucí sekce pro dohled nad svobodou projevu referuje o oznámení všem TV stanicím, že odvysílání pořízených večerních záběrů bude vládou považováno za vážné narušení procesu integrace imigrantů, ne-li přímo za sabotáž výše uvedeného. Zdůrazněn byl možný dopad na prodloužení vysílací licence.

08:03 => Náčelník rozvědky přítomné seznamuje s neuvěřitelným faktem, že uvedený kamión v minulosti prováděl přepravu i do Ruska.

08:05 => Náměstkyně ministra pro potírání proruské propagandy přichází s požadavkem prošetřit, zda řídící jednotku kamionu nenapadli ruští hackeři a nevyvolali tím podlý útok za zdárnou integraci muslimů do německé společnosti. Dle náměstkyně mohla být řídící jednotka upravena tak, aby palubní přístroje blikaly v hypnotizujícím rytmu a intenzitě za účelem přivést posádku do stavu hypnózy, aby s ní následně mohlo být manipulováno. Odvolávala se přitom na zprávu majitele kamionu, který tvrdil, že došlo k několikerému nastartování, aniž by se kamion pohnul z místa. Náměstkyně z toho usuzuje, že nešťastný jedinec mohl mít snahu se jen ohřát v kabině, přičemž jako spouštěč mohla sloužit fráze „Děkuji Ti Alláhu za teplo“ příp. podobná.

08:15 => Ministr vnitra ukončuje krizovou poradu s tím, že odbor pro prezentaci pravdivých zpráv připraví prohlášení o 500 slovech, přičemž nesmí chybět slova : „vyšinutý jedinec, frustrovaný imigrant, válkou zdeptaný ubožák, čin nemá s Islámem nic společného, semknout se, zvládneme to, nerozdělí nás a xenofobové vedení Putinem nesmí dostat šanci“.

08:20 => Ministr vnitra a další účastníci opouštějí budovu pod dohledem ochranky a nastupují do připravených pancéřovaných limuzín ….

 

Autor: David Dvořák | úterý 20.12.2016 22:56 | karma článku: 34,17 | přečteno: 1098x
  • Další články autora

David Dvořák

Subjektivní postřehy burana k Bělorusku

V Bělorusku v žádném případě nejde o střed dobra se zlem nebo střet výspy demokracie a svobod s despotickým režimem. Níže je pár mých postřehů a úvah, na základě kterých si to myslím a které nikomu nenutím.

27.8.2020 v 13:31 | Karma: 38,58 | Přečteno: 1189x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Kde máš roušku vlastenče? .. aneb Jak buzeraci otočit proti jejich tvůrcům.

Jsem si jistý, že existuje minimálně jeden způsob, jak donutit tvůrce rouškové buzerace vzít zpátečku.

20.8.2020 v 10:10 | Karma: 29,10 | Přečteno: 1816x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Volby v Bělorusku se musí opakovat ... a u nás a v Katalánsku povolit referendum!

<p>Přehlídka farizejství pokračuje, nově své polínko do ohně přiložil i náš slovenský premiér České republiky.</p>

14.8.2020 v 13:13 | Karma: 41,82 | Přečteno: 1529x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Nevíte, jsou francouzské a španělské obušky měkčí než běloruské?

Bělorusko a tamní situaci moc nesleduji. Co ovšem sleduji a zajídá se mi čím dál více, je farizejství a dvojí metr "demokratického Západu".

12.8.2020 v 9:09 | Karma: 43,38 | Přečteno: 2101x | Diskuse| Ostatní

David Dvořák

Po válce jsme chtěli socialismus, v 68 přidat lidskou tvář, v 89 demokracii. A dnes...??

Jsem si jistý, že současným největším problémem je chybějící vize co dál. Troufnu si tvrdit, že dnes se většina shodne, co nechce, co je po 89. špatně. Ale to je zoufale málo. Chybí cíl, za kterým jít.

9.8.2020 v 11:11 | Karma: 39,58 | Přečteno: 1518x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Volby by s přehledem vyhrálo ANO, mimo Sněmovnu by zůstaly TOP 09 a lidovci

2. května 2024  8:17

Sněmovní volby by v dubnu vyhrálo ANO s 32,5 procenta, ODS by měla 13 procent, SPD a Piráti shodně...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, jeden člověk skončil v nemocnici

2. května 2024  8:11

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

Amsterdam bojuje proti nerovnosti v močení. Vyčlení miliony na veřejné záchodky

2. května 2024  7:53

Radnice v Amsterodamu po několikaletém nátlaku ze strany žen vyčlenila čtyři miliony eur (přes 100...

Kyjev na Rusko vyslal drony, balistická raketa v Oděse způsobila požár

2. května 2024  7:20

Sledujeme online Ukrajinské drony v noci na čtvrtek poškodily energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik