Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja dúmaju, što perestrojka ně budět.

0 0
možnosti
MC

KarmaR^. Nyní by měli poctiví pravicoví lídři vystoupit a žádat odchod socialistických elit z veřejného života občanů a z vedení EU. Levičáci vychovávají zloděje "legální" cestou a přitom velmi dobře vědí, že solidarita je na opačném politickém pólu. Přiznat to ovšem nemohou, protože morálku, kterou se neustále ohání nedostali při výchově od svých rodičů.

0 0
možnosti
PZ

Jen poznámku k závěru blogu. S párem Ceausescu si neviřídil účty lid, ale po podivném soudu je nechali popravit/zavraždit jejich partajní soudruzi.Zřejmě proto, aby nevypovídali před řádným soudem.

2 0
možnosti

Snad se ještě dožiju definitivního rozpadu Čtvrté říše...

1 0
možnosti
MD

S 'ctivym' nadhledem. Dobry clanek.

0 0
možnosti
AL

Ty tzv. tupce jsme si tam svobodně zvolili :-))) V tom je slabost demokracie, že i slaboduší mají stejné volební právo jako bystří a rozumní.

1 0
možnosti
BH

... jenže dnešní volby začínají připomínat ty lidově demokratické (jako když Bůh představil Adamovi Evu a řekl: Tu máš a vyber si...) - výběr se omezil na politické šíbry z leva z prava, není rozdíl, jestli volíte Zahradila nebo Roučka, efekt je stejný - když se objeví nové tváře a nové stany, zatlačí je jednotná fronta polické nomenklatury a mainstreamových médií mimo hřiště - navíc poslanec je v EU jen k tomu, aby odkejval výmysly EK, jinak může ho...

0 0
možnosti
JC

My jsme se se Slováky rovněž rozešli a naše vzájemné vztahy jsou nyní asi nejlepší v historii.

4 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1665x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik