Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud  jsem se ptal, tak je drtivé většině šuma fuk, jakou dům, který by si chtěli koupit má energetickou náročnost. Rozhoduje cena a vzhled domu a  prostředí.  Prostě je to buzerace ze strany státu.

1 0
možnosti

:-)   ...  Nejen buzerace, ale zajištění práce a hlavně dobrého příjmu pro skupinu nemakačenků a poraděnků! Obdoba je i u komínů !  !!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Jsem finanční poradce, otec rodiny a nadšený sportovec (kolo, běžky). Poradenstvím jsem se začal zabývat před 15 lety během studií na vysoké škole – nejprve to byly hypoteční úvěry, ale postupně jsem rozšiřoval svoje znalosti a zkušenosti. Dnes se zabývám celkovým finančním poradenstvím – od hypotečních úvěrů a realitní činnost, přes pojistné produkty, investiční nástroje až k celkové finanční optimalizaci. Od roku 2006 jsem nejlepší hypoteční specialista ve společnosti Fincentrum. Od roku 2014 tvořím projekt Realitní vyjednavač, který pomáhá lidem při koupi nemovitosti. Více o tomto projektu najdete ZDE, případně na Youtube.  Další informace o mně najdete na mém webu.  

Seznam rubrik