Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)   Díky za dobré rady !  JSem velmi opartný, z bankomatu nevybírám, raději zajdu na poštu, v obchodě při placení je to pohoda ! R^

0 0
možnosti
FD

Kartu nemám a nikdy jsem neměl a nechci.

2 0
možnosti

A pro peníze si chodíte do banky. ;-D

A ještě tu o Karkulce.

0 0
možnosti
PN

P89e72t76r 91N72ě22m63e10c

28. 4. 2015 9:31

"Ale hlavně nikdy, opravdu nikdy nedávejte svojí kartu z ruky" .... opravdu? I když spím, když jím, dkyž jsem na WC, ...

0 0
možnosti
JC

Všichni ne. Je to jako statistika s kuřetem. Vy sníte celé kuře, já nic, ale v průměru máme oba půlku. Tak je to i s kartami. Někteří jich mají několik a někteří žádnou. A kromě toho brzy už nebudou peníze platidlem, tiskne se jich příliš mnoho, takže ztratí cenu, ale vrátíme se k výměně zboží, dnes se hezky česky říká barter. Máte co vyměnit za brambory, mouku nebo třeba boty?

1 0
možnosti

Na platbu kartou přes internet nestačí číslo karty a CVV kód. Banka Vám ještě musí zaslat na Váš telefon potvrzovací heslo.

Takže číslo mojí karty si může opsat kdokoli a stejně mu je to k ničemu. To by musel mít možnost nabourat se mi do mobilního telefonu.

1 0
možnosti
PN

To není tak úplně pravda.. pokud platíte přes internet kartou a zpracovatelem platby je Vaše banka případně nějaká přidružená společnost, tak po zadání čísla karty a CVV opravdu bude vyžadovat číslo zaslané na mobilní telefon podobně jako při zadání platby v internetovém bankovnictví. Ale pokud budete platit někde mimo ČR/Evropu třeba v nějakém eshopu apod tak bude stačit to číslo karty a expirace, někdy ani nechtějí ten CVV kód. Proti tomu je jediná obrana a to mít velmi nízký limit(nebo já mám například nulový) na internetové platby a v případě potřeby jeho navýšení v internetovém bankovnictví na dobu nutnou k platbě a po uplynutí doby se opět nastaví limit na nějakou částku nebo na nulu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Jsem finanční poradce, otec rodiny a nadšený sportovec (kolo, běžky). Poradenstvím jsem se začal zabývat před 15 lety během studií na vysoké škole – nejprve to byly hypoteční úvěry, ale postupně jsem rozšiřoval svoje znalosti a zkušenosti. Dnes se zabývám celkovým finančním poradenstvím – od hypotečních úvěrů a realitní činnost, přes pojistné produkty, investiční nástroje až k celkové finanční optimalizaci. Od roku 2006 jsem nejlepší hypoteční specialista ve společnosti Fincentrum. Od roku 2014 tvořím projekt Realitní vyjednavač, který pomáhá lidem při koupi nemovitosti. Více o tomto projektu najdete ZDE, případně na Youtube.  Další informace o mně najdete na mém webu.  

Seznam rubrik