Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

agent

28. 5. 2009 4:41
Pane studente

v počtu udělených pres. amnest.  bezkonkurenčně vede Václav Havel a to dokonce pro skutečně kriminální zločince. Nemám na mysli jen tu z ledna r. 90, co stála životy a zdraví lidí a škod na majetku, ale i ty další! Takže pozor na srovnávání s pres. Klausem.

0 0
možnosti
AH

nyny.

27. 4. 2009 14:33
a jakpak jste na to přišel

že dostal ten člověk milost ? Dostal jen přerušení trestu, aby mohl být se svou rodinou v nemocnici v této chvíli.JInak nevím, proč by měla média něco zjišťovat, prioritně by měla zjišťovat policie a media jí šlapat na paty. Vcelku mi ani nepřijde nijak přínosné vědět, zda voda netekla z toho či onoho důvodu, to by zas mělo zajímat policii. To, zda se jednalo o normálnější rodinu na soužití nebo naopak klasického představitele tohoto etnika nic nemění na tom, že čin jako takový to byl zavrženíhodný.Já jsem zvědavá na vyšetření celé věci.

0 0
možnosti
DB

Davča B.

27. 4. 2009 20:11
Re: a jakpak jste na to přišel

Nenapsal jsem, že dostal milost. Ale bojím se, že je to logickým vyústěním věci (i pokud se podíváte na postup, jakým dochází k amnestování, pak je zde více než jen drobná paralela..). A takových útoků a podobných situací je/bude mnoho, to všechny omilostníme? Quid pro quo by mělo být naším heslem - lituj a bude ti odpuštěno.

Domnívám se, že je to vůbec zvláštní situace. Běžně totiž média zjišťují, vyptávají se apod. A teď nic.

Nezpochybňuji, že je to odpudivý čin, to vůbec! ALE nechápu ty zvláštní přístupy, které by se jinak nestaly (kdyby to nebyli Romové v situaci jejich migrace do Kanady). Zavání mi to dost velkým komplotem ze strany médií a úřadů..

0 0
možnosti
K

krosita

26. 4. 2009 23:39
jasná věc

tady na tom se ukazuje ta debilita novy a jim podobných

0 0
možnosti
P

pěnice

26. 4. 2009 23:29
Mě jen zajímá,

 jestli nás novináři budou pravdivě informovat o výsledku vyšetření,když tak horlivě vynášeli předčasné soudy.A jestli pravdu řeknou vyšetřovatelé.My občané bychom to měli vyžadovat,když někteří politici vlastně o nás, majoritní společnosti mluvili jako o extrémistech bez toho,že by byl znám útočník.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

26. 4. 2009 23:18
Dnes už zvažují,

že to hodili cikánští lichváři. Sice cikán Veselý řekl "to by cd-rom cd-romovi nikdy neudzelal", ale minulý týden byly lichváři zapálené další dva cikánské domy, tak těžko říct. ovšem u nich nebyla taková publicita. Už i Džamil Kocábka začíná obracet, tak možná má Policie první výsledky. Jsem zvědavý, pokud se to potvrdí, co budou multikulťáčci říkat. ;-D[>-]

0 0
možnosti