Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

martinkanov

10. 8. 2011 13:56
Hezký článek

ale trochu bych s Vámi polemizovala o bezpečnosti Bairro Alto a určitě by v tipech na výlet měl zaznít Palácio da Pena v Sintře. V Lisabonu jsem strávila 6 měsíců a nikde jinde než tam, se mi nestalo, že bych byla očitým svědkem střelby. Taky jsem se nikde jinde  v západním světě nebála chodit po městě za tmy, ani na Manhattanu ne. Je ale fakt, že jako dovolenková destinace je Lisabon parádní. Za těch pár dní si totiž nestihnete všimnout té špíny a neochotných a neschopných lidí, kteří dle mé zkušenosti anglicky neumí a jen se Vás jako jasnýho turistu snaží obrat. Prostě týdenní dovolená tam asi musí být super. Hlavně když si zajedete na pláž, ochutnáte vinho verde nebo pastely a kávu v Belému. Po delší době se Vám skvělý dojem z toho všeho dost pokazí. Bohužel.

0 0
možnosti
L

Lanai

10. 8. 2011 12:15
Už jsem tam téměř byla

měla jsem letenky ,ale Sky Europe zkrachovaly tak z toho nebylo nic. Ale určitě se tam ještě podívám . Portugalsko mě láká hlavně  té doby co jsem byla na Madeiře a  moc se mě líbila .Při zpátečním letu jsme viděli Lisabon a vypadal také z výšky  moc pěkně. Hezký článekR^

0 0
možnosti

troublemaker cz

9. 8. 2011 21:51
Paráda,

skvělý článek, fotky a hlavně Lisabon. Mám rád film Wima Wenderse "Příběh z Lisabonu". Když jsem ho shlédl, měl jsem chuť se tam ihned rozjet. No, protože bych tomu chtěl věnovat více času, nechávám si to, až přijde ten správný čas. Takhle si zatím odkládám Istanbul a Marseille. Ten Golden Gate bridge jsem viděl, San Francisco může mít s Lisabonem více věcí společných. Tak po návratu doporučuji ten film a k tomu třeba sklenku Portského :-).

0 0
možnosti