Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marka40

20. 4. 2010 7:38
Dík.

R^ Jsem ráda, že jsou lidé, kteří sdílí stejný názor jako já. Také už jsem si párkrát říkala, jestli náhodou nejsem divná, že mi ty všude nahé ženštiny, a neustálé omílání sexu vždy a všude vadí. Myslím, že by i zde byla nejlepší ta "zlatá střední cesta". Není dobré sex tabuizovat, ale aby byl vždy a všude - to také ne. Aby se 15leté holky styděly říct, že ještě nemají žádnou sexuální zkušenost (ona jich většina skutečně nemá), to si myslím, že rozhodně není dobře. Takže ze sebe dělají jakoby "štětky", vykládají, co už toho zažily,  - protože to je dneska IN.   

Ještě pro pobavení: nedávno mi naše 80letá sousedka řekla toto: já jsem ráda, že už nejsem mladá. Když to v té televizi vidím, jak je tam pořád dokola jen ten sex, tak být mladá, akorát by mi ho to zprotivilo.

0 0
možnosti
W

Wolf778

13. 4. 2010 14:23
V USA

se "age of consent" liší stát od státu, ale pokud vím, tak se to pohybuje mezi 16 a 18 lety, zajímalo by mě, kde se vzalo těch 21 let, což je typicky minimální věk nutný pro nákup alkoholu. Mimochodem, nejnižší hranici pro legální sex v Evropě má Vatikán (12), hned po něm Španělsko (13).

0 0
možnosti
A

Alfie

13. 4. 2010 20:41
Re: V USA

Těch 21 let je tam hranice, pod kterou nesmí s mladíkem či slečnou souložit osoba starší 21 let. Prostě teenageři mezi sebou můžou cokoli, ale plnoprávný dospělý (21+) si na teenagery musí nechat zajít chuť, jinak riskuje problémy (někde jen společenské - okolí to odsuzuje, někde až soud za zneužívání nezletilých, to ej fakt stát od státu jiný).

U nás je to taky podobný s hranicí 15 leta - dva pod 15 spolu můžou souložit beztrestně, ale15 letý se 14 letou riskuje soudní stíhání.

0 0
možnosti
JFV

Frantisek.z.Assisi

13. 4. 2010 11:28
_:_

O sexu se dnes mluví mnohem více než ho lidé mají, dříve ho lidé měli více a příliš o něm nikdo nemluvil.

0 0
možnosti
FP

forhend

13. 4. 2010 10:35
Pěkné a hlavně podnětné zamyšlení.

Jenom mám, bohužel, obavu o to, že nedopadne na úrodnou půdu. Ti naši největší chytráci si myslí, že je to naprosto normální a budiž jim mementem mori havárie polské "elity"!

0 0
možnosti
BR

Stobka

13. 4. 2010 10:23
Je toho příliš,ale neutečeme tomu

Právě proto bych rozumně poučila ty školkové děti i prvňáčky. Aby také používali správné výrazy a ne ty, které považujeme za nadávky. Sexuální výchova neznamená hned, že jim budu vyprávět detaily pohlavního styku. Ale jak říkal ten chlapeček v Policajtovi ve školce: Kluci mají penis a holky vagínu a nikdo ať se nad tím nepozastavuje. Mimochodem, já jsem zažila dálkově studující matku v deváté třídě už před dvaceti lety,před patnácti lety  i holku na učňáku, které se udělalo špatně při tělocviku, měla podezření na slepák, ale pak v sanitce porodila, protože netušila, že je těhotná, myslela si že tloustne v pubertě. Takže se radostně souložilo v nižším věku i dřív. Jen se vše tajilo. Bylo to tak lepší?

0 0
možnosti
F

Fumu

13. 4. 2010 11:57
Re: Je toho příliš,ale neutečeme tomu

To opravdu všichni v nižším věku souložili a pak rodili s podezřením na slepák ? To byla ale divná doba ;-D

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 4. 2010 10:22
to má tak někdo štěstí

Já když otevřu noviny, tak se tam dočítám o  krizi, o propouštění, o předvolebních výlevech našich politiků, o rozkrádání státního majetku, o katastrofách, o zločinech, a někdo otevře noviny a hned sex sex sex. Ale jenom kvůli tomu běžný tisk za bulvár měnit nebudu...

0 0
možnosti