Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tregold

19. 7. 2010 13:48
Bárta žádný zákon neporušil

problém neznalých novinářů lačnících o senzaci je neznalost zákona. Auto nesmí na silnici bez SPZ či se špatně čitelnou SPZ, nikoliv tedy bez nakreslené SPZ, kde je číslo čitelné. Automotoklub ještě v dubnu radil, aby řidiči, kterým někdo značku ukradl, si ji alespoň nakreslili na papír a ten dali za okno.

Jedině by mu museli prokázat, že tak jezdil dlouho.

Každopádně by se měl vyvarovat pochybností, pro socany je tento ministr a milionář jako červenej hadr a může si být jestej, že Dimun s Tvrdíkem už platěj partičku, která ho bude sledovat dnem i nocí.

0 0
možnosti
E

ErikS78

20. 7. 2010 10:34
Re: Bárta žádný zákon neporušil

Problém s SPZ se dá pochopit a je to taková "pitomost" a media ji akorát zbytečne nafukují, nicméně by si měl p. Bárta na tyto "pitomosti" dávat pozor, jednou je to SPZ, podruhé je to parkování na zákazu, pak jde o odjezd na dovolenou téměř ihned po jmenování do funkce, což pro začátek není zrovna moc dobré světlo. Jinak p. Bárta je jako červenej hadr nejen pro socany, ale i pro řadu dalších, miliony mu není třeba závidět, má nebo měl docela slušně fungující firmu, tak proč by se měl stydět za vydělané peníze, mě osobně vadí víc, že si více méně ministrské křeslo "koupil" a zrovna problematice dopravy moc nerozumí. Vím, všichni tvrdí že je to nepodstatné, jde hlavně o manažerské schopnosti. Přesto říkám, že jde i o to mít v daném resortu přehled a orientovat se v něm i v ožehavých problémech resortu, kterých v dopravě není zrovna málo.

0 0
možnosti
PP

pavelpu

19. 7. 2010 13:33
Karma a uznání

Moc hezky jste to napsala. Máte mé uznání. Zrovna včera jsem si tak říkal, jestli je pan Bárta skutečně tak hloupý a naivní, že mu nedošlo, že od teď bude každý jeho čin zkoumán pod lupou? Anebo je mu to prostě fuk a bude z nás dělat hlupáky, protože nás považuje za stádo, které sežvýká vše?

A k diskutujícím, kteří píšou nesmysly o tom, jak komu padá RZ z auta - plácáte nesmysly. Autům, jako je Maserati, Ferrari, Corvette, ale i Alfa Romeo prostě velké placaté RZ nesluší. NIkdo si nelepí samolepku proto, že mu RZ upadlla. Nehledě na to - jestli pan ministr jezí s Maserati na polní cestu, tak je magor.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

19. 7. 2010 13:19
;)

R^

0 0
možnosti
P

Pantau21

19. 7. 2010 12:54
Paní dokonalá

Paní Hance se nejspíš nikdy podobná věc nestala, značka přece nemůže spadnout z auta jen tak, k tomu je potřeba zlý úmysl... Připadá mi, že se tu zbytečně pitváte v maličkostech. Měl snad to auto kradené? Zabil jím někoho? Ne, provinil se jen tím, že je středem pozornosti bulváru.

0 0
možnosti
O

ostrá

19. 7. 2010 12:43
haničko a vy věštíte ze skleněné koule???

Haničko už jste slyšela, že ty nejneuvěřitelnější příběhy píše sám život?

A dobře se Vám Haničko kope do ministrů a celé politické strany, která ještě ani neměla šanci ukázat co umí? Jistě ano. Jakýkoli faktický význam ale tenhle váš kometářík naprosto postrádá. Rv

0 0
možnosti
H

Han_Da

19. 7. 2010 13:58
Re: haničko a vy věštíte ze skleněné koule???

Vy jste mě tak hezky oslovil/a/, že jste určitě i přes rozdílnost našich názorů bezpochyby hodný človíček.I přes Vaše výtky děkuji za reakci.Ano, máte pravdu. Život někdy vymyslí i nevymyslitelné. Mám ale pocit, že v tomhle případě si vymýšlel člověk. Chtěla jsem sepsat jen krátké povzdechnutí, proč lidé lžou i v momentech, kdy jde v podstatě o houby, nerozebírala jsem už další šťourání novinářů, kteří šli dále,zjistili netknutou destičku pod SPZ, nenašli jediný škrábaneček ani vytržený šroubek. Také už jsem značku ztratila, ale nechat si někde zhotovit SPZ samolepku mě tedy skutečně nenapadlo, neřkuli neumožňuje-li stejně použití náhražky zákon ani nevím proč. Tedy lži.A zbytečné. Kopat do nových ministrů nechci. Jen mě mrzí, že mi naopak původně sympatická strana VV  připravila právě během krátké chvíle nepříjemná překvapení, kdy s politickými brontosaury už ANO, sponzorsky předplacené ministerstvo, na ministerstvu trafiky pro kamarády,.. Vše hezká témata pro Na vlastní oči.Hezký den

0 0
možnosti
AH

alex hart

19. 7. 2010 12:15
Co bude dál?

No já si myslím, že teprve uvídíme, čím nás VB (z VV) ještě překvapí.

.

I když mnohé nás už asi překvapit nemůže, i kdyby dělal sebevětší bejkárny, protože už je od něj jaksi očekáváme....

0 0
možnosti
T

Tecumtha

19. 7. 2010 12:07
velmi dobře napsáno

R^

0 0
možnosti
VD

Šulivajda

19. 7. 2010 12:01
Podobnost čistě náhodná

Příklady táhnou,bohužel i ty špatné a lidé jsou nepoučitelní!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik