Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

28. 4. 2010 11:22
právě že nejsme v ekonomii ale v politice

Neboť, pokud je špatně když se udělá  špatné rozhodnutí dobře, tak bych očekával, že když se udělá  špatné rozhodnutí špatně, tak je to ještě horší . Neboli,jenom v pohádce je alternativa zla dobro,jinak se dá všechno pokazit .na x způsobů,.A nebo taky opravit, i z toho špatného. Chtít začínat od čisté nuly (a dělat jen nová, dobrá rozhodnutí) a říkat, za všechno můžou ti přede mnou (co dělali rozhodnutí špatná a špatně) , já už s tím nic udělat nemůžu, je oblíbený hit  politiků.

Ono pak jim pak  stačí aby dělali  jen dobrá rozhodnutí (i špatně) , a těm špatným (ale potřebným, jako je třeba důchodová reforma) se prostě vyhýbali. Horší už to být nemůže, jak se říká, a to co voličům naslibují je vždycky víc než by pro ně kdokoli mohl udělat či rozhodnout...

0 0
možnosti

Gmur

28. 4. 2010 10:42
ale sponzorstvi

je preci legalni a v podstate spravne. Zrejme se nasli lidi, kteri financne chteji tuhle stranu podporit.

Co se konkretne deje s penezi je uz jina vec. A jak se ve strane investuji. POchybuji, ze by tahle strana udelala nejake skolacke chyby hned na zacatku a jeste pred volbami.

0 0
možnosti

Marcellus

28. 4. 2010 9:57
Nas narod..

asi jeste stale neni otraveny dost, kdyz se najde takove mnozstvi lidi, kteri voli socialistickou sebranku lharu s vystupovanim navstevnika non stop baru 4. cenove skupiny.

0 0
možnosti

Saša

28. 4. 2010 9:14
Když se novinář dá na politiku,

přinese to prospěch žurnalistice a škodu politice.

Politika je v dnešní době špatné řemeslo a politikové jsou vesměs pochybení lidé.

Žurnalistika je dnes ovšem mnohem větší žumpa než politika a žurnalisté jsou lidé odpornější středověkých katů.

Neznám nic horšího než být novinářem a vyrábět aféry a štvanice na lidi a zahlcovat národ lží, polopravdami, pomluvami a nactiutrháním, a to vše obalené sexem, zvrácennostmi, morbiditami a demagogickou reklamou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik