Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Johny_S

3. 5. 2010 14:04
Nu,

při této příležitosti bych rád připomněl výrok paní Bobošíkové coby odpověď na otázku, proč v europarlamentu nejčastěji spolupracuje právě s komunisty - údajně komunisté dnes nejlépe hájí národní zájmy. Titíž komunisté, kteří se hlásí k totalitnímu režimu, kdy jsme suverénní nebyli ani náhodou, titíž komunisté, kteří doposud spolupracují s komunistickými stranami z celého světa, včetně těch totalitních, titíž komunisté, kteří stále poklonkují Rusku... Suverenita podle komunistů znamená více se přimknout k Rusku a oslabit naši euroatlantickou vazbu. Nevím přesně, o co usiluje Bobošíková, ale mám obavu, že se její cíle příliš neliší. Pokud si ovšem mám vybrat mezi Ruskem a EU, volím EU!

0 0
možnosti

Tecumtha

3. 5. 2010 17:32
Re: Nu,

problém je, že vy jste vůbec nepochopil co a proč paní Bobošíková řekla, a vysvětlil jste si to jak se vám hodilo. No nic... komu není zhůry....... jistě to znáte a na vás to platí jak zadek na hrnecRv

0 0
možnosti

Tecumtha

3. 5. 2010 17:32
omlouvám se - "shůry"

0 0
možnosti

lecaks

4. 5. 2010 12:35
Re: Nu,

Není nic snadnějšího, než napsat dotaz na http://www.suverenita.cz. Paní Jana Bobošíková a/nebo pan Hannig odpoví tak, že hned budete vědět, odkud vítr vane. Od Bruselu ani od Moskvy to určitě nebude. Přeci jasně a zřetelně řekla, že musíme být svoji, suverénní. Od toho je Suverenita - blok J.Bobošíkové č.21.

A jestli Vy chcete stále někomu poklonkovat, v ČR to po volbách nebude. Bude to suverénní stát se vším všudy. Jinak nastane třetí vlna emigrace za posledních 60 let, protože pro slušné a pracovité lidi zde nebude místo. Bez strašení, je to realita.

"Právo, práce, pořádek" - toť heslo č.21. Zajistit to jde, doposud zde nebyla vůle mocných, neschopných mocných. A my hodní a ochotní doposud jim dáme výpověď a zaměstnáme na 4 roky jinoou generaci, že? Starého psa novým kouskům nenaučíš.

Buďme svorni.V

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik