Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lost

30. 3. 2010 12:29
sluneční lázně jsou důležité pro řecký model

protože jablonec má pro bezdomovectví drsné klima, budou tito bydlit ve slunečních lázních. ..... ježiš to jsem zas napsal pitomost :-)

0 0
možnosti
JN

crupier

29. 3. 2010 23:33
Přesné, karma

Takových příkladů se najde hodně, např. známá cyklostezka v délce 3 km za 140 milionů, v pořadu Den D mě šokoval případ "vynálezce", který konstruuje podivné vozítko, něco mezi autem a motorkou, nemá prachy, takže výrobu nikdy nerozjede, ale už na to dostal 10 mil. dotací8-o. Navíc takový vozítka už dávno existují a kdyby po nich byla větší poptávka, dávno se masově vyrábí i bez dotací.

Většinu těch "peněz z EU" tam sami pošleme, zatím o něco víc dostáváme, ale časem se to změní. Takže napřed daňovým poplatnílům sebereme peníze, pošleme je do Bruselu a pak je složitě dostáváme zpátky, na tom se přiživí spousta úředníků a poradenských firem a následně se utratí za nesmysly, navíc předražené, neb "z peněz EU krev neteče". Tenhle šílený systém může změnit snad jen vlna státních bankrotů, jinak si kapři rybník nevypustí a bojím se, že malé strany by se rychle přizpůsobily a taky si lízly.

0 0
možnosti
X

xs123

30. 3. 2010 11:08
Re: Přesné, karma

Jojo. Nám tady vyrostla soukromá výzkumná firma, a té dali dotace na výstavbu kalírny v hodnotě 80mil. Kč. Jejich šéf teď jeztí v A8, druhý má Volvo - ještě nečínské. Výstupy - objíždějí vědecké konference po celém světě i s manželkama( nějaký ten příspěvek se vždycky napíše), cestou se staví v Karibiku, poněvadž se jim tam minule líbilo.

0 0
možnosti

Libri

29. 3. 2010 23:23
je známý fakt, že reginy nezkažené dotacemi

se rozvíjejí lépe než ty dotované. proč jen sociální inženýři nevěří osvědčenému moudru o podané rybě a naučení rybaření? respektive oni asi o tom nepochybují, nicméně přerozdělovat dotace je pro ně výhodnější, takže čert vem regiony.

0 0
možnosti
DH

D.i.a.n

29. 3. 2010 23:19
Všude stejně

Bohužel, nejen u vás se dějí takové věci. I u nás by se takových super vychytávek našlo mraky. Bohužel.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik