Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

magdalena.serm

27. 3. 2012 13:45
kdysi..

Mam podobny zazitek, snad jen s tim drobnym rozdilem, ze tenkrat se ty ultraslim vlozky moc sehnat nedaly. Sedela jsem s prateli v restauraci, rozhovor se tocil kolem vseho mozneho, a najednou jsem ucitila, jak mi pomalu a jiste povoluje ryma. Hmatla jsem do kabelky, kde jsem mela kapesnicky (ale i jine veci), netrpelive roztrhla balicek, a vytahla a vitezoslavne roztrepla vlozku pred celou milou spolecnosti.

Tenkrat jsem se silenym zachvatem smichu utekla od stolu a dobre pul hodiny se chechtala na toalete, kam za mnou pak prisla kamaradka me utesit, ze si nikdo poradne niceho nevsiml.

Kdyz jsem se vratila zpet ke stolu, nikdo nerekl ani slovo. Ale kdyz jsme se loucili, vsichni mi jak na povel zamavali papirovymi kapesnicky.;-D

3 0
možnosti
O

Oliverko13

27. 3. 2012 13:43
Dej nám pokoj

lochnesko:-/

1 0
možnosti
IH

misaviki

27. 3. 2012 12:41
.

Tak to vám závidím že vás to překvapí. Znamená to, že nemáte potíže před. Já poznám bezpečně, kdy se to blíží - začnu cítít velkou únavu, hlad, pak se přidají bolesti kloubů, svalů a břicha a v den, kdy udeří opravdu hnusná migréna doprovázená závratěmi a nevolností, je ten den D :-)

0 0
možnosti
FV

Fidozasne

27. 3. 2012 12:23
Pobavila jste mě

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Vystřídala jsem řadu profesí – od učitelky v mateřské, posléze střední škole, konzultantky na Lince bezpečí, koordinátorky a manažerky vzdělávání dospělých, občasného lektorování pro učitele a vedení adaptačních soustředění pro studenty prvních ročníků středních škol, vytvářela jsem a tutorovala e-learningové kurzy. Většinu z toho najednou, jinak bych se asi nudila. Abych se nenudila ani na mateřské dovolené, narodila se mi dvojčata. Dlouho jsem psala jen pro své známé – baví mě zachycovat ta kouzla okamžiku a jedinečnost zážitků, na které by se jinak zapomnělo, či si jen tak rovnat myšlenky – až mě přesvědčili, abych si založila blog.