Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Zkuste si vyplnit Vyúčtování daně z příjmů za zaměstance: mělo být sraženo, bylo sraženo, běžné zdaňovací období, předcházející zdaňovací období, upravená částka, vyučtovaná částka, bylo odvedeno, asi 170 kolonek.

1 0
možnosti
IB

Pane Pokorný, to je opravdu lahůdka. Tento tiskopis si vždycky nechávám až úplně nakonec, protože než na to přijdu, kam co napsat, to je fakt hrůza.

Ale letos jsem podávala také přiznání k dani z nemovitosti a musím říct, že na FÚ mi paní moc pomohla a diktovala mi, kam co mám napsat. Bez ní bych to sama nevyplnila. Už asi věděla, že s tím mají lidi problém.

0 0
možnosti
Foto

Humorně popisujete pro mnohé občany silně stresující události. Znám pár lidí, které obdobné úkony přivádějí na okraj zoufalství nebo zuřivost. A nic nepomáhá ani to, že stát se snaží podprahové ošálit občany tím, že tuto instituci nazve FINANČNÍ úřad, ačkoliv pro občany pracuje téměř výhradně s jejich DANĚMI.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Vystřídala jsem řadu profesí – od učitelky v mateřské, posléze střední škole, konzultantky na Lince bezpečí, koordinátorky a manažerky vzdělávání dospělých, občasného lektorování pro učitele a vedení adaptačních soustředění pro studenty prvních ročníků středních škol, vytvářela jsem a tutorovala e-learningové kurzy. Většinu z toho najednou, jinak bych se asi nudila. Abych se nenudila ani na mateřské dovolené, narodila se mi dvojčata. Dlouho jsem psala jen pro své známé – baví mě zachycovat ta kouzla okamžiku a jedinečnost zážitků, na které by se jinak zapomnělo, či si jen tak rovnat myšlenky – až mě přesvědčili, abych si založila blog.