Diskuse

Dobrá matka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gwendolyn!

6. 3. 2012 3:57
Moderni matka to dnes opravdu nema lehke

Kdyz prekona zakladni uskali tehotenstvi, spravne ji, musi jeste resit jakou znacku plinek, jak bude tlusta matrace a z jakeho dreva budou mrizky postylky, jakou kosmetiku vybrat, jake ubrousky,jakou pumpu, kojit, nekojit, uzivat monitor, chuvicku, kryt na penis, kolik hracek a jake barvy, jaky kocarek, jakou autosedacku a kam umistit to ci ono.... nebo se na to muze vykaslat, koupit postylku stylem libinelibi, venovat se diteti a neresit hovadiny na netu.

1 0
možnosti
HD

plavuň

5. 3. 2012 12:43
Dneska to vy, mladé matky,

máte těžké ;-D.  Dodatečně si uvědomuju klady života za sociku : postýlka jeden typ a do ní molitanová matrace. Dětská kosmetika : infadolan v lékárně a dětský zásyp v drogerii - žádné trauma pro matky. Oblečení nejlépe ušít a uplést, takže žádná starost, jaké koupit, skoro nic nebylo.  Žádné vlhčené ubrousky, pokaděná prdelka se musela strčit pod kohoutek a umýt vodou a mýdlem. Vše bylo jednoduché a bezproblémové, narozdíl od dneška  .... ;-D. ( Jak to proboha minulé generace mohly přežít, že jim nebyla aplikována špičková dětská kosmetika osvědčené značky?)

4 0
možnosti
AJ

astrudina

5. 3. 2012 18:08
Re: Dneska to vy, mladé matky,

přesně, to jsme měly klid! Naopak jsme praly pleny, vařily všechna jídla....

Ale zajímavé je, že naše děti nešly do školky s plenkou a se slovní zásobou 40 slov (z toho deset sprostých)... uměly mluvit, zpívat, říci básničku, zavázat si tkaničku, obléci se ...dnes se třída školky vypravuje ven půl hodiny a musí je strojit či odstrojovat dvě učitelky a teta...

1 0
možnosti
L

lajika

5. 3. 2012 12:00
já jsem se

už ve třetím měsíci rozhodla, že děti potřebují především veselou kreativní matku s fantazií a hravého, laskavého a přiměřeně přísného otce, čímž se mi ulevilo a tloušťky matrac už jsem neřešila. To bych se z toho, při dnešní nabídce čehokoliv, musela zbláznit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Vystřídala jsem řadu profesí – od učitelky v mateřské, posléze střední škole, konzultantky na Lince bezpečí, koordinátorky a manažerky vzdělávání dospělých, občasného lektorování pro učitele a vedení adaptačních soustředění pro studenty prvních ročníků středních škol, vytvářela jsem a tutorovala e-learningové kurzy. Většinu z toho najednou, jinak bych se asi nudila. Abych se nenudila ani na mateřské dovolené, narodila se mi dvojčata. Dlouho jsem psala jen pro své známé – baví mě zachycovat ta kouzla okamžiku a jedinečnost zážitků, na které by se jinak zapomnělo, či si jen tak rovnat myšlenky – až mě přesvědčili, abych si založila blog.