Diskuse

Autoškola

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

jmitas

13. 3. 2012 11:53
Paní Olgo...

gratuluji za odvahu a vtipný článek;-D Ode mneR^kolega JiříV

0 0
možnosti
K

kiwiisek

12. 3. 2012 21:45
Čím pevněji a křečovitěji

budete volant svírat , tím víc budete na silnici plavat..

Kola mají přirozenou sbíhavost , tak se s ní neperte..to , že kola kopírují vyjetou stopu je normální...

A je zhola nemožné jet na pětku 25km/h;-) a to ani na prázdnou , tedy bez nohy na plynu:-)aspoň tedy Oktávka jede cca. kolem 50km/h po rovině , než se ubublá;-)

1 0
možnosti

čistotné čuně

12. 3. 2012 21:12
Malá užitečná rada k nezaplacení.

Jestli máte problém s tím, jak jste "široká na silnici", snažte se držet tělo ve vyjeté stopě, která je většinou viditelná, nebo relativně snadno vycítitelná. Funguje to perfektně, jízda se tím o hodně zklidní a odpadne jedna starost. Dá se k tomu využít i před vámi jedoucí auto. Tělo držíte "na jeho levým kole".Tohle neplatí v případě, jedete- li za p. Heřmánkem.:-)

2 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

12. 3. 2012 20:45
Nebojte,

to zvládnete, bude to skvělé a budete jezdit dokonale, jistě a bezpečně.

(Ale pro sichr: kudy že to jezdíváte?)

;o)

1 0
možnosti
PJ

Petr Pce

12. 3. 2012 17:38
Sledování rychlosti na otáčkoměru super!!!

Jinak přeji hodně zdaru, vytrvejte, ono se to podá... :-)

0 0
možnosti
X

xychteen

12. 3. 2012 14:19
Ale že vás tady takovejch je

:-)

Připojuju se k níže doporučované verzi "sama s výstražnou nálepkou", navíc je možno nejdřív využít nějaké volné parkoviště, vzít si na ně to onálepkovaný auto plus pár krabic a dostat alespoň trochu do ruky i oka základní rozměry a chování. Ale je to ryze soukr názor, který vám ani nikomu jinýmu necpu, byť se mi to osvědčilo - i v extended verzi, to jest na vodě, na sněhu, na ledě... pěkný den.

1 0
možnosti
TP

tichy potůček

12. 3. 2012 12:45
obdivuji trenéry z autoškol, většinou mají svatou trpělivost

pokud bych chtěl parafrázovat jednu slavnou větu z ještě slavnějšího filmu, tak by mi nezbývalo nic jiného, než prohlásit: "Řidičák v ruce ženy je jako právnický titul z Plzně, nikdy nevíš, zdali jeho majitelka něco umí nebo ne" Držím vám a hlavně všem ostatním na silnici i na chodnících palce, ať se vždy ve zdraví vrátí domů

0 0
možnosti
RS

Rudla01

12. 3. 2012 12:49
Re: obdivuji trenéry z autoškol, většinou mají svatou trpělivost

Řidičák v ruce kohokoliv, je jako titul z Plzně...

1 0
možnosti
SR

SimRo

12. 3. 2012 12:37
Doporučení

Kupte si nálepku "začátečník", hodně viditelně ji vylepte na zadní okno a jezděte sama, jinak se to nikdy nenaučíte a budete spoléhat vždy na toho, kdo sedí vedle vás. Bez praxe se nic nenaučíte a když se budete muset spoléhat jen sama na sebe, donutí Vás to celkem rychle ovládat auto, tím nemyslím rychle jezdit. Zkuste nejdříve menší provoz, uvidíte, že to půjde lépe a s polovičním stresem než s nevyrovnaným instruktorem. Hodně štěstí.

1 0
možnosti
LP

misslonely

12. 3. 2012 17:04
Re: Doporučení

opačný názor: nálepku začátečník si v žádném případě nekupujte, protože na mnoho "závodníků" působí jako pověstný červený hadr na býka a dají vám to, machři namistrovaní, pěkně sežrat. Čímž ,pokud jste slabší povahy ( protože jezdíte po letech neježdění ) a to není posměch, chytnete nerva a tím spíše vyrobíte chybu a sobě bezva stress

1 0
možnosti
MB

mbem

12. 3. 2012 12:11
Potvrzení

Další potvrzení skutečnosti, že ŘP je naprosto zbytečný kus plastu, který má nulovou vypovídající hodnotu o jeho držiteli. :-P

0 0
možnosti
S

standysman

12. 3. 2012 12:06
Jste mladá

tak to určitě zvládnete, někdy je lepší se radši projet sama, protože jak píšete, pak je člověk nervozní ze sebe, z provozu a ještě z instruktora.

0 0
možnosti
HAH

haslbauer A.H. Ohřeplavec

12. 3. 2012 18:02
Re: Jste mladá

a pokud máte možnost, jezděte v neděli. Není velký provoz, který by Vás znervózňoval. Získáte sebevědomstvo a radost z řízení. Nikdo Vás nebude peskovat, troubit na Vás a začnete mít radost z toho, jak Vás umí autíčko poslouchat. A pak hurá do ulic i ve všední den. V zácpě budete mít čas pozorovat ostatní a mnohé se od nich doučíte, ale pozor, ne to špatné! Kolega bloger, který tak dodal chuť k opětovnému řízení svě dceři po rozvodu. V manželství jí volant nebyl svěřován, vždy se někam pospíchalo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Vystřídala jsem řadu profesí – od učitelky v mateřské, posléze střední škole, konzultantky na Lince bezpečí, koordinátorky a manažerky vzdělávání dospělých, občasného lektorování pro učitele a vedení adaptačních soustředění pro studenty prvních ročníků středních škol, vytvářela jsem a tutorovala e-learningové kurzy. Většinu z toho najednou, jinak bych se asi nudila. Abych se nenudila ani na mateřské dovolené, narodila se mi dvojčata. Dlouho jsem psala jen pro své známé – baví mě zachycovat ta kouzla okamžiku a jedinečnost zážitků, na které by se jinak zapomnělo, či si jen tak rovnat myšlenky – až mě přesvědčili, abych si založila blog.