Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kolumbo

23. 2. 2011 13:29
Kaddáfímu

jsem nikdy nefandil, ale dnes si získává proti "Lidu" mé sympatie. Kde jsou  dnes ti hujeři, pro které byl Kaddáfí ještě před pár lety "předním bojovníkem proti americkému imperialismu" a demonstrovali proti americkým akcím proti Libyi. Žeby se Kaddáfí nějak změnil? Snad jen zestárl a - nenaváží se už tolik do Američanů. Tím si vysvětluji, proč u "pokrokové Evropy" ztratil sympatie a kdekdo mu laje do vrahů. A propos, zmohly by se "západní vlády" ke stejným protestům i v případě násilí v Číně? Jednala kdy RB když turecká armáda "masakrovala" povstalce z PKK? Vždyť ti kurdové byli taky "Lid". Nebo ne?

0 0
možnosti
SS

Sergeant survived

22. 2. 2011 22:56
Předpokládám, že katolický vliv

není u nás tak silný, aby vláda poslala bombardéry proti protestantům.:-/

Ale fandění Kaddáfímu není špatný nápad.

Místo nadšeného kvikotu nad sluncem demokracie vycházejícím nad arabským světem, bychom se měli zamyslet nad tím, co je pro nás výhodnější.

Jestli Arabové v lati nebo chaos.

0 0
možnosti
D

dampfer

22. 2. 2011 22:54
A tak asi

Gaddáfií je aspoň čitelný, jeho následovníci budou zřejmě otroky Talibánu a pak bude tóčo, plus 16 dalších muslimských států a je tu 21.12.2012, Iran pokoj nedá!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1383x
Autor je borec. Studuje Českou zemědělskou univerzitu v Praze . Obor Systémové inženýrství . Čáslavský rodák . Uživatel linuxu a analerginu. Elektrikář .Flegmatik . Vášnivý kuchař Občas nezbedný syn ještě nezbednějšího otce , Hynda ,Pinďa , Strašnej sajař , bigbíťák . ...... To a nejen to je Hynek Dařbujan jr.!!