Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Seriál Monk jsme sledovali asi už třikrát od začátku do konce a jde asi o 120 dílů. Ke konci sledování jsme začínal mít obavy, zda to jeho vyšinutí není nakažlivé.

0 0
možnosti
Foto

Můj oblíbený detektivní seriál, takže bych se rád nechal trochu nakazit.

0 0
možnosti
Foto

Seriál neznám a ani o tomto filmu jsem doposud nic neslyšel ani nečetl. Škoda, že jste nenapsal recenzi na něco, co jsem viděl, abych mohl napsat nějaký smysluplný komentář. Včera jsem ale viděl film, který bych vám určitě nedoporučil a kterému jsem jen 2 hvězdičky na ČSFD. Chtěli si dát jen nějakou oddechovku a zlákala nás dvojice Owen Wilson a Jennifer Lopez. Prý ideální film na sledování v páru. Manželka usnula a já se těšil, až bude konec. Tahle pohádka je nepovedeným pokusem navázat na Pretty Woman a Love Actually jenže pokusem, který se mi vůbec nelíbil. No a ta slavná zpěvačka taky. Já bych si ji tedy nevzal ani kvůli penězům. A určitě bych se do ní nezamiloval. Mimochodem Owena jsem viděl hrát taky v mnohem zábavnějších filmech

0 0
možnosti
Foto

Opravdu zajímavý detektivní seriál s podivně neotřelým protagonistou, který by stál aspoň za zkoušku. Jinak děkuji za varování, ale nejspíš bych podobný film nezkoušel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 7,26
  • Průměrná čtenost 138x
Dobrý den, zde najdete recenze na nové a klasické filmy. Díky tomu zjistíte, co stojí za pozornost a co by byla pouze ztráta času. Jako bonus zde najdete i obsazení z pohledu použitých automobilů.