Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Pěkné, jen na ty ofsajdy to bylo v Brně 1:1, a Vácha je mi sympatický jako osina v určité partii...!!

0 0
možnosti
PM

P33a66v50e98l 11M81a38c61h

4. 10. 2016 2:27

Myslim, ze hodne muzu ma dva metry. Jeden pro zeny a jeden pro muze. Kdyby tuto chybu udelal muz, tak by mu "jen" nadavali. Protoze to byla zena tak by ji hned vyhazovali z ligy. Je to dost frustrujici ze v roce 2016 jeste nejaci lide maji takove nazory.

2 0
možnosti

Tak Vám Danieli, pěkně děkuji. Vácha můj favorit....a je po něm:((( Nějak zblbnul, nebo co...Dříve mluvil jinak.

K fotbalu se nemá snad už ani cenu vyjadřovat...

Ale máte v tom článku hodně pravdy.

2 0
možnosti
ML

Spíš než prohlášením fotbalistů by se měli zabývat korupcí ve fotbale.

1 0
možnosti
JN

Ty reakce Váchy i Koubka byly určitě nevkusné. Ovšem na druhou stranu, rozhodčí (ať už je to muž či žena), který přehlédne třímetrový ofsajd, skutečně nemá v první lize co dělat.

3 1
možnosti
SB

Jestliže ten offside byl tak evidentní, tak to není chyba jen pomezní, nýbrž i hlavního rozhodčího. Je mi jasné, že u půlmetrových postavení mimo hru se musí spolehnout na pomezní rozhodčí e nemůže mít oči všude, avšak u ta ̈khle jasné situace to mohl vidět i sám. Konečné rozhodnutí bylo výhradně na něm.

3 0
možnosti
DT

Myslím, že hlavní rozhodčí si nemůže dovolit odpískat ofsajd bez signalizace pomezního.. Kdyby něco přehlédl a sám od sebe odpískal ofsajd, tak ho tam diváci rozmetou..

1 0
možnosti
VK

Tak ta fotka manekýna Váchy pobavila. To se teď v Praze nosí? K nám do Sudet tohle nedorazilo.;-D

4 0
možnosti
KV

Sparta už tímto způsobem okradla tolik provinciálních klubů, že to pro jednou určitě skousne. Jinak inkriminovaná situace má dvojí výklad, takže si počkejme na rezultát komise. Co mě osobně nejvíc vadí je, že bývalí skromní "Liberečáci" po přestupu do Sparty řeší věci, které jim nepřísluší. Jeden manekýn nehrál a druhý se podepsal pod všechny tři inkasované góly...;-O

2 2
možnosti
RH

Sparta byla okradena o dva body. Buď je česká liga tak zkorumpovaná, anebo jsou rozhodčí tak neschopní. Oboje je problém nikoli Sparty, ale celého českého fotbalu. I když chápu, že antisparťana to potěší.

3 1
možnosti
DT

No, jak jsem psal, netěší mě to. A co se týče neschopnosti rozhodčích, jak jsem psal, chybují, ale rozhodně ne jen v české lize... Že by se jednalo o problém Sparty, to jsem nepsal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 17,14
  • Průměrná čtenost 1508x
Jsem velekrál skladu v maličké firmě. Mám jen jediného podřízeného, a ani ten mne neposlouchá.. Dvakrát jsem neúspěšně studoval VŠ, tak jsem se dal na dráhu dělníka. Jsem pánem ještěrky a vozím palety z bodu A do bodu B, a když je frmol, tak i do bodu C, ale v žádném případě do bodu D.. Mám rád sport, pivo, rybařinu, pivo, dobré jídlo, přítelkyni, pivo, četbu, Bory, bory, skaliny, řeky, lučiny, českou hymnu, vychlazenou Plzeň a tak různě....

Tady mi můžete anonymně nadávat:

danieltomas08@post.cz

 

Seznam rubrik