Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vy hájíte právo na spalování odpadu s toxickými zplodinami. Já zase hájím právo na zdravé životní prostředí. Které z těchto práv má asi vyšší proiritu?

Jsou to dva principy, které se navzájem vylučují. To znamená, že vždy tu bude někdo nespokojený. Z principu nemám rád zákazy, tento však jako jeden z mála schvaluji.

Rozhodně Vám nikdo nebude počítat PET-láhve, které se povalují v kotelně. Namísto toho bude sejmut stěr z komína, jehož rozbor jasně určí čím se topilo. Je Vám ještě něco nejasné?

1 0
možnosti
DT

1 - Nehájím právo na spalování odpadu.

2 - Nelíbí se mi zákon, který je založený vyloženě na udavačství.

3 - Doufám, že na mne kontrolu někdo zavolá, těším se na úředníka, který se mi bude dobývat do komínu... Na střechu ho nepustím a oheň kvůli němu hasit nebudu...

Úředníci by například měli kontrolovat zbytky popela, jestli tam nejsou třeba hřebíky, šrouby, zbytky plastů a podobně, což by indikovalo spalování něčeho, co se spalovat v běžných kamnech nemá. To se ale zdá Krčmářové diskutabilní. „Mně se zdá problematické pokutovat někoho pouze na základě toho, že se mu vyskytnou nějaké věci v popelu.“ Kontroly ve firmách se totiž dělají složitou analýzou pomocí drahých přístrojů. „Nemělo by se to zakládat na tom, že úředník přijde a prohrabe se vám popelem,“ domnívá se Krčmářová.

Arnika Vendula Krčmářová - vedoucí ostravské pobočky ekologické organizace.

1 0
možnosti
Foto

Na tom hlasování je krásně vidět, jak se v prohlasování totalitních zákonů bolševici shodnou.

1 0
možnosti
ZK

Zkuste si návrh zákona nejdříve přečíst.

0 0
možnosti
Foto

Kdybyste věděl, čím topí staří lidé na vesnici, asi byste se divil. Já jsem pro, bude-li to prováděno slušně. Bydlím totiž ve věžáku nad původní vesnicí a některé dny se doslova dusíme.

1 0
možnosti
Foto

Jste pro omezování osobních práv garantovaných ústavou?

1 0
možnosti
PV

P80a84v20e18l 47V42é66b19r

7. 9. 2016 15:39

Obzvláště "demokraticky" působí ono písemné upozornění ... v zemi, kde přijali fikci doručení!

1 0
možnosti