Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oooo

1. 12. 2008 18:34
Já vám řeknu proč.

Proč si Klaus vybral obětního beránka Topolánka ? To je přece jasné - najít příčinu debaklu ODS v neschopnosti jednoho viníka odvrátí pozornost od skutečných příčin - tou jsou politika a nesmyslné reformy-antireformy prováděné ODS - zejména ve zdravotnictví. A druhá příčina je v tom, že Bém je poslušný Klausův pacholek, který bude vždy poslušně papouškovat jeho názory, kdežto Topolánek je schopen se dopustit vlastního názoru a stát si za ním i proti Hradu.

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

1. 12. 2008 15:35
Stojíme na okraji propasti ....

A Mnichov...eee...Lisabonská smlouva je tím nevratným krokem vpřed . Trvanlivost eura je diskutabilní, pohybuje se na ostří nože, stovky miliard Vytištěných bankovek nezaručí příliš dlouhé období, než přijde zákonitý krach. Běhá tu termín "hašení ohně benzínem", no, když je toho benzínu opravdu hodně, tak plamen udusí, jenže pak už nikdo nesmí škrtnout jedinou sirkou v okolí ! Kdo zajistí, že nikdo neškrtne?Když se nemusí dodržovat pravidla velkými zeměmi a musí malými ? Navíc jedna pochodeň plápolá a žere budoucnost-nesmyslné investice do tzv.skleníkových plynů a následný kolaps ekonomik a nekonkurenceschopnost, kdy Čína a Indie, nedodržujíc téměř nic budou klidně vyrábět za třetinové ceny....o Africe a uprchlících nemluvě, zaplaví jih Evropy...nevidím to moc pozitivně ....;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1908x
Hrdý Ašan (*1986), student ŠkodaAuto, a. s., Vysoké školy v Mladé Boleslavi. Od 1. října 2008 do 31. července 2009 působil v rámci výměnného programu Erasmus na Hochschule für angewandte Wissenschaften Amberg-Weiden (SRN). O svém pobytu psal v 1. semestru pravidelný týdenní blog (rubrika ERASMUS).