Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr_stajm

20. 3. 2012 7:35
Kde autor cerpal zkusenosti s Izraelcema?

Me to prijde podobne tomu, jak si Chorvati delaji obrazek o Cesich. Rizkojedi, kteri jsou velci skrti. A taky nas tam nemaji radi. ;-)

Ja bych se do takovych soudu, jake autor cini, rozhodne nepoustel. Jsou zalozene na lichych predpokladech.

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

20. 3. 2012 7:13
Měl jste dávat za socialismu více pozor

a nehrát si pod lavicí, Řeháku. Pak jste se jistě mohl o Židech dozvědět více R^

0 0
možnosti

Erdan

20. 3. 2012 10:35
Re: Měl jste dávat za socialismu více pozor

Nevím, kde jste vy za socialismu chodil do školy, ale kromě informaci o koncentrácích, kde se o židech mluvilo jen okrajově se socialistické školství problematikou národností, židovstvím, vírou a ani cikány nezabývalo. Národnostní problémy se zametaly pod stůl internacionalismu a že to bylo krátkozraké se nakonec projevilo na Jugoslávii, Sovětském svazu i Československu.

0 0
možnosti

thuankhong

20. 3. 2012 3:25
V dejinach lidstva,jedinou dokoncenou genocidu "uspeli"Amici

proto nemejte zadnou starost s pripadnym divokym odporem nekterych jedncu vuci Zidum.Vzdycky to je malickost ve srovnani s zlociny spachany temito lidmi na jine.

1 0
možnosti

John Doe777

26. 3. 2012 10:00
Re: V dejinach lidstva,jedinou dokoncenou genocidu

Odpor voči 7 ročnému decku 8-o 8-oUž si mal dnes svoju misku ryže ??

0 0
možnosti

Krokodyl1

20. 3. 2012 1:19
Židé mi na rozdíl od muslimů nevadí

Židovská kultura, vzorce chování, životaschopnost, píle apod. jsou mi sympatické. Na druhou stranu muslim představuje cizorodý prvek, proti němuž se Evropa (za pomoci židů!!!) po staletí bránila. Židé vždy usilovali o symbiozu, muslimové o ovládnutí! Je rozdíl mezi tím, kdo chce u vás žít a mezi tím, kdo vás chce vystěhovat! Rozdíl mezi tím, kdo chce v pokoji praktikovat svojí víru a mezi tím, kdo vás na svojí víru chce násilím obrátit! Toto jsou staleté zkušenosti! Za antisemitismem je v 99% tupá závist pramenící z toho, že je někdo úspěšný. A toto vše píši s upozorněním, že žid nejsem!

2 0
možnosti

thuankhong

20. 3. 2012 3:16
Re: Židé mi na rozdíl od muslimů nevadí

Ale vadi. Kazdemu vadi jejich agresivita..Mozne,ze prave oni by rozpoutali 3.svetovou valku s znicujicim dusledkem pro lidstvo

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe