Diskuse

Stroj na slova

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kocour123

1. 2. 2011 13:38
Nezavírat šuplík prosím ...

Byla by velká škoda zavřít tento šuplík, který jsem teprve nedávno objevila a s velkým zaujetím  prošmejdila veškerá jeho zákoutí :-) . Těším se, že i nadále zústane pootevřen a bude přinášet podněty, proč se na chvilku pozastavit a zamyslet. R^ !

0 0
možnosti

dolch

31. 1. 2011 21:47
Zajímavé

s něčím souhlasím, s některými nápady na řešení už méně. Ale je fakt, že za těch pár let se to z poměrně zajímavého média stala žumpa politických agitátorů a novinových přepisovačů (to jsou ti, co si ráno přečtou článek na hlavní stránce a pak ho vlastními slovy převypráví). Dnes aby zajímavý článek člověk pohledal. Je fakt, že i ti dobří už se nějak vyčerpali a nějak je ta strkanice na hlavní stránce blogu už asi unavuje.

0 0
možnosti

dva mraky

31. 1. 2011 20:40
a víte co

Kouzelný je právě relativně volný prostor, můžete sledovat jak se to tu bují a jednoho to tu třeba blogeři začnou opouštět a vy budete moc přemýšlet proč, tak na co regulace

0 0
možnosti

Kozel_

31. 1. 2011 13:22
Zajímavé podněty

Já si myslím, že nejlešpím cenzorem je záplava příspěvků - blogových článků nebo příspěvků v diskusi. V diskusi, kam se hojně přispívá, zde zmizí nevhodný příspěvek lépe, než když to nějaký cenzor smaže. Zapadne to do minulosti, těžko a pracně to dohledá i vlastní autor, nikdo jiný to číst nebude. Podobně i články, hloupý článek zůstane zapomenut, nahrazen řadou dalších, novějších článků.

Když je pod nějakým článkem pilná diskuse, skoro nemá smysl tam psát. Řada lidí se nezajímá o myšlenky druhých, reagují leda sprostě. Hlavní je, aby ventilovali to svoji. Zde pak se vlastní příspěvek rychle ztratí, přečte ho snad pár lidí, než se stane minulostí. Články, pod kterými se (téměř) nediskutuje mají podobný efekt. Zde to sice zůstane, ale nikoho to nezajímá a přečte to pár lidí.

Zbývá otázka, proč tu lidi vůbec píšou - články i do diskuse. Jde spíš o takové odreagování, velké myšlenky bych tu vážně nehledal. Lidi zřejmě nemají možnost se bavit normálně, zde se vypovídají a cítí se pak lép

0 0
možnosti

NTPT_V_EXILU

31. 1. 2011 13:01
Chraň nás Bůh před regulátory a sociálními inženýry

howg. PS: karma je příjemná věc. Potěší, to je pravda ale je tak vše. Je pro mě důležité co chci říci , ne kolik ptakopysků mě sem klikne. A co se antikarmy týká, tak dnes ve stádu placených diskutérů v žoldu oranžových, modrých nebo PR agentur, bych tipnul, že anikarma se stane spíše mšěřítkem kvality a vyhraněnosti názorů bloggera nežli měřítkem toho, že patří do stoupy.

0 0
možnosti

Erdan

31. 1. 2011 13:17
Re: Chraň nás Bůh před regulátory a sociálními inženýry

Nebrali bychom pisatelům článek, jen by se uložil do jeho kapsy a zmizel by z celkové nabídky. Ať si dál sbírá anikarmu a diskutuje se sebou rovnými. Regulaci by nezajistil člověk, ale vybalancovaný systém:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe