Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Zde by se možná hodila mírně upravená pasáž z Haškova Švejka:

"Nížepodepsaní soudní lékaři bazírují na úplné duševní otupělosti a vrozeném kretenismu představeného komisi výše uvedené Josefa Švejka, vyjádřujícího se slovy jako "ukazuje se, že rouška či respirátor je žlutou hvězdou segregace pro odmítače a zároveň podobenstvím árijského pozdravu přesvědčených a rozhodných zastánců očkování a rouškování", kterýžto výrok úplně stačí, aby osvětlil duševní stav Josefa Švejka jako notorického blba. Níže podepsaná komise proto navrhuje odpraviti Josefa Švejka na psychiatrickou kliniku ku zjištění, jak dalece jest jeho duševní stav nebezpečný jeho okolí."

0 0
možnosti
JR

J31a68n 85R13á94ž

13. 9. 2021 19:20

Židovská hvězda použitá v této souvislosti je amorální zvrácenost.

0 0
možnosti
Foto

O čem chceš vést spor? Máš doopravdy za to, že s dětmi, co neznají dějepis a mají vskutku čisto až vygumováno i v pojmu obyčejná lidská slušnost, se bude někdo zahazovat, vést spor o něco, čemu nevidíš konec? Dodal bys laskavě soupis židovských obyvatel doby holokaustu tvého města a našel bys tu pro čtenáře - pokud se ti povede - nějaké potomky, s nimiž o tomhle vedeš dialog? No možná, že tví otcové i nějakému tehdy pomohli...schovali... musíš se Ty schovávat? Bavíš se s nimi, jak a co na tohle říkají? Jakože tváří v tvář? Holt si sundej respirátor. Ukradl ti někdo šperky? Vytahuje ti někdo jako Mengele varlata? Máš v Osvětimi ve vitríně botičky tvé příbuzné? Anebo jde jen o to, že hospodský nechce, abys mu do čerstvě otevřeného podniku něco zatáhnul , no a tak máš smůlu? Jsi nesvobodný? Dej nám vědět, až ti maminka sejde ze světa. Něco vymyslíme, abychom si na jejím nějakém symbolu utrpení zatancovali a zneužili ho pro nejapné kňourání, co říkáš? hmm?

1 1
možnosti
MB

https://www.skolenibozp.cz/aktuality/spravne-pouzivani-respiratoru/

Jak to, že se všude povalují použité respirátory? Ministerstvo zdravotnictví nečetlo manuál? Proč nejsou všude rozmístěné speciální kontejnery na infekční materiál???

Pokyny pro bezpečné odstranění respirátoru z obličeje

Nezapomínejte na to, že také respirátor se může stát zdrojem nákazy, protože může být během jeho používání kontaminován, např. dotykem rukou. Důrazně proto doporučujeme, nedotýkat se rukama respirátoru po celou dobu, co je nasazen na obličeji. Pokud se přece jen respirátoru dotknete, okamžitě si důkladně umyjte ruce. Při odstraňování respirátoru z obličeje postupujte obzvlášť opatrně!

1) Před odstraňování respirátoru si pečlivě umyjte a dezinfikujte ruce.

2) Uchopte jeden ušní popruh a vytáhněte ho zpoza ucha. Následně vytáhněte popruh z druhého ucha.

3) Respirátor držte pouze za ušní popruh. Samotného respirátoru se nedotýkejte.

4) Ihned, jak respirátor odstraníte z obličeje, zajistěte jeho likvidaci ve správném obalu a vyhoďte ho do kontejneru s infekčním materiálem.

5) Po zlikvidování respirátoru si znovu velmi pečlivě umyjte a vydezinfikujte ruce.

0 0
možnosti
MK

8-o to jako myslíte vážně?

1 0
možnosti

Nasaďte si respirátor, postavte se před zrcadlo, podívejte se jak vypadáte a zpytujte své pocity. Buď nevěříte, že vás i druhé rouška chrání a připadáte si trapně, nebo jako poslušný občan, který respektuje nařízení, byť sebenesmyslnější, rozhořčují ti, co respirátor nenosí. Nebo snad máte nějaké jiné pocity?

0 0
možnosti