Diskuse

Samoléčba

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Danny boy

7. 5. 2011 6:50
samoléčba

Se spoustou nemocí si sice poradí tělo samo, ale zkuste si léčit třeba anginu sám bez antibiotik. Trvá to dlouho, já potřebuju brzo do práce a tak musím k lékaři. Horší je to s život ohrožujícími nemocemi u nichž se za vyléčení považuje přežití v délce pěti i méně let. Pokud odmítnu invazivní léčbu a smířím se s prognózou budu mít nárok na pracovní neschopnost a posléze alespoň na paliativní léčbu? Pokud vím, tak lékaře takové odmítnutí dost popuzuje.

0 0
možnosti
JJ

jita

6. 5. 2011 17:25
vykloubení

Před lety jsem si vykloubila poslední kloub na malíčku. Postup jste zvolil podobný,  akorát doléčení špatně. Nasadit kloub zpět do lůžka a zafixovat. Cca 3 týdny. Potom pomalu rozcvičovat. I tak mi trvalo rok, než se mi vrátila celá hybnost a zmizely vápenné výrůstky okolo kloubu, které se mi udělaly.

Lékař nevěřil, že se mi to stalo, když jsem upadla na schodech. Ale to byly betonové schody s nátěrem a já zakopla cestou nahoru. Chytila jsem se za horní schody, ale jela jsem dolů. Vlhké ruce se mi přicucly na schody a malíček držel. Tak se poslední článek prstu vykloubil a nepřirozeně ukazoval nahoru. Nebolelo to, ale vypadalo to divně. Strávili jsme potom odpoledne na pohotovosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe