Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GMX

Glock Mark XVIII

4. 8. 2011 16:30
Lidé jsou bohatí z jednoho prostého důvodu

...  to proto, že jejich příjmy přesahují jejich výdaje.

0 0
možnosti

Erdan

5. 8. 2011 7:37
Re: Lidé jsou bohatí z jednoho prostého důvodu

Pravdivá definice, ale dotýká se jen výsledného efektu aktivit onoho jedince. Vyžaduje určité schopnosti a vlastnosti podle jeho založení  a  někdy také příznivé podmínky pro jejich projevení

0 0
možnosti
PK

H0PE1@seznam.cz

4. 8. 2011 16:03
Na

tohle je dobrý udělat smlouvu s bankou. Ona se nebude cpát do Vašeho kšeftu a  Vy zase nebudete půjčovat peníze.

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

4. 8. 2011 15:28
Je mi jenom 23

ale mohu říci: Půjč kamarádovi, nemáš kamaráda, naopak, jsi to hovado, které chce svoje peníze (v domluveném termínu) zpátky, i když ví o špatné finanční situaci dlužníka.

Prostě nepůjčuji.

Když známý přijde s tím, že potřebuje nutně půjčit malou částku a do týdne ji STOPROCENTNĚ vrátí, řekněme 5.000,-, stačí si říct o zálohu (samozřejmě kterou nutně nepotřebuje, třeba zlatý řetěz, co má na krku), a už si není natolik jistý tím navrácením, tak si ode mne radši nepůjčí.

Rozčilují mě ale neskutečně lidé, co by mi tu tisícovku moc rádi vrátili, no prostě "nemaj ani korunu". Co na tom, že za minutu vytáhne nového iPhona a objedná si Martela.

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe