Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jsem čtenář, někdy diskutér, tak snad několik postřehů k článkům:

Nejde číst všechny články, je jich na mne moc, vybírám si podle názvu a těch několika řádků pod ním. Pokud je to jen nějak vytečkované, ten článek rozhodně nečtu. Taky nečtu články už na první pohled nenávistné.

Vadí mi dlouhé články, nemám sílu je dočíst a přejdu na diskuzi. Diskuzi čtu, jen pokud je příspěvků tak do 35. Od diskuze s tisícem příspěvků (F. Veselý), s hrůzou prchám. Jsou totálně nepřehledné a tak propletené, že není jasné, kdo na koho reaguje, a stejně jde ve většině případů u takto diskutovaného článku jen o invektivy.

Dávám přednost autorům, kteří na diskutéry reagují a ne vyplácnou článek a pak se už neukáží.

To je tak zhruba vše...;-)

1 0
možnosti
Foto

K49a30r36e46l 84R17a18d74a

3. 5. 2013 1:38

Ani se tomu nedivte. Možná jste nepostřehli, ale s anonymy odešlo i dost oblíbených blogerů. Když to vezmu podle sebe, dříve jsem četl každý druhý článek, protože jsem se těšil na výživnou diskusi. Dnes jen přelétnu titulky a u málokterého se zastavím. Diskuse bývá dost nudná a většinou se týká jen vzájemného pošťuchování hrstky exhibicionistů. A to, že je uvedené jméno Franta Vopršálek má asi stejnou vypovídací hodnotu jako nick  ,,xx tý tý" .

7 0
možnosti
FV

Pamatuji diskuse s tisíci příspěvky. I to dělalo čtenost. Když ovšem napíši sebeslušnější ale kritický post k váženým sepisovatelům, musím neustále dokola skenovat své doklady na čísi udání. Přijde mi to velmi ponižující a urážlivé.

4 0
možnosti
Foto

prestala som čítať tieto stránky

 niekedy pred polrokom. občas sem nahliadnem, ale neprispievam. dosť ma šokovali veci okolo cyberšikany zdravotne postihnutého autora, alebo menšinových názorov. kedysi, aj keď kontroverzne, som sa tu čítaním baviť dokázala. dnes ale, milá i dnes, sa tu nudím s autormi z plastelíny typu šárka medková a ine star... nekonzumovateľné sústo :-P len na okraj marga, nikdy som nemala zmazaný  diskusný príspevok za vulgarity.

9 2
možnosti
Foto

nevím jak ostatní, ale já přestal psát se změnou pravidel, protože mě prostě přešla chuť...ne z trucu, ne na protest...prostě mi asi chybí ta anonymní banda a její reakce...dokonce i ty blbé.;-) jestli se chuť vrátí, tak třeba zase něco spáchám...ale zatím nic.;-)

8 2
možnosti
Foto

Mě se taky drasticky propadla čtenost....nejdříve jsem propadl zoufalství.....ale pak mě uklidnilo, že jsem vlastně od listopadu nic nenapsal.;-D

6 1
možnosti
Foto

Tak jsem se schválně koukla a asi máte pravdu. Sice na první pohled nevidím nijak výrazný skok, ale signifikantní rozdíl ve čtenosti tam je. Nejsem ale nijak zvlášť aktivní. 

To v diskusích je propad větší, pod blogy ještě výrazněji než pod zprávami. I když některá témata táhnou i nadále.

3 0
možnosti
PK

Máte pravdu, právě jsem četl - dle mého názoru dobrý - článek  kolegy Makovského, který je momentálné první v žebříčku čtenosti. Cca 16 800 přečtení a nějakých 70 diskusních příspěvků.

2 4
možnosti
Foto

karma potěší, kdo říká že ne, tak lže, lze na ni i psát, což neni trestné..nic méně, i kdyby se dle Vaší zkušenosti snižovala čtenost....s nasazením systému adresných diskuzí...pak to s čteností nemá nic společného...to se týká pouze diskuzních příspěvků na čtenosti nezavislých.Přečtu a nereaguju.Nijak to neřešte a pište.:-)

3 0
možnosti
MV

A jak bys to vyřešila?  ;-)

_-1-_

2 3
možnosti
JS
MV

Souhlasím s naddiskutérkou ........... zajímavé, že o tom není žádný redakční infoblog

_-1-_

6 1
možnosti
Foto

Postřehla, ale přičítala jsem to (aspoň částečně;-)) i své nižší aktivitě v té době...

1 2
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe