Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fontana

9. 2. 2011 21:54
Dobře, ještě jednou

Není jeden Daniel jako každý jiný Daniel, není jeden Mustafa jako další Mustafa, není každý muslim jako všichni ostatní muslimové, a křesťani se od sebe liší asi tak v rozmezí, v němž se liší ustašovský poglavnik od Matky Terezy.

Jakpak by se to líbilo Danielovi, kdyby zprávy hovořily o tom, že křesťani právě unesli a umučili a zohavili a pověsili z mostu dvacet křesťanů? Nebo, křesťan nedávno postřelil političku a zavraždil dalších šest křesťanů? Nechtěl by Daniel vědět, kde se to stalo a spokojil by se s pitomou nálepkou křesťan? No jo, a zrovna vypukla vzpoura v křesťanském vězení v jedné křesťanské zemi a křesťanští vězni tam usekli hlavy jiným křesťanským vězňům.

 

Daniel si bohužel myslí, že je lepší člověk než statisíce, ba milióny lidí, které nezná, o kterých nic neví, a kteří jsou podle něj zlí, neboť se ho snaží připravit o pivo a bůček a Vaška a Evu.

0 0
možnosti

Erdan

10. 2. 2011 9:35
Re: Dobře, ještě jednou

Daniel si nepřipadá jako lepší Evropan, vůbec si nemyslí, že to co Evropa reprezentuje je skvělejší, než to co nám přinesou přemnožení muslimové. Daniel dokonce není ani rasista a mezi muslimy má kamarády. Nepochopené zobecnění, které jsem tu použil, mluví o tom, jak by se Evropa musela bránit, pokud by v ní převládl strach vedoucí k naznačenému řešení. Že je nežádoucí, ale přesto možné, vyplývá z toho, že muslim s povahou matky Terezy bude muset dělat to, co po něm žádá fanatik, který mu vládne, stejně jako to dělali němečtí humanisté pod Hitlerem. Nálepky budou uplatňovány bez ohledu na  fontánův individuální přístup a jeho nadhled.  

0 0
možnosti
F

fontana

9. 2. 2011 17:18
A helemese,

další frustrovaný mladík si zde prošel blogy, aby zjistil, co má vysokou čtenost a už dupe nožičkou a mává ručičkou s dřevěnou šavličkou: myšlenková svoboda směřuje k dekadenci... budeme rozbíjet rodiny... zavřeme...  zakážeme... budeme trestat... zavedeme povinnost...

Naprostá ztráta času..

0 0
možnosti

redan1

9. 2. 2011 19:26
Re: A helemese,

Teda fontáno, i když už si to nepřečtete, s tím mladíkem mi lichotíte. Frustrovaný jsem, z toho jak si v článku najdete to co tam není. To jak by bylo možné řešit populační nadprodukci neevropských rodin byl jen příklad, který si nepřeju. Že je korán netolerantní, stejně jako bylo a mnohdy je i křesťanství to je fakt. Jsem frustrovaný i z vývoje Evropy i když se to nás čecháčků zatím moc nedotýká. Ani zákazy ani modlení mně už za nějakých 15-20 let nebude zajímat. Čtenost nikdy nebyla mou motivací i když potěší. Koneckonců to ukazuje i malý počet čtenářů článku. Že se cítíte nachytaný na název článku mně mrzí.   

0 0
možnosti
PS

Petr-007

9. 2. 2011 14:59
Tak takhle vypadá opravdový fanatismus.

Obětování křesťanů mimo Evropu, třídění lidí podle náboženství, povinné školení a hlavně ty nucené práce spojené s povinným zaměstnáváním, brrr. Já muslim nejsem! Ale nechci aby mi někdo upíral právo se jim třeba stát, aby mi někdo přikazoval jak mám chodit oblečený a jestli bude moje manželka pracovat nebo být doma s dětmi. Výhody naší civilizace vidím pravě ve svobodě volby, v rovnosti před zákonem, pokud by taková nebyla šla cestou persekucí jak navrhuje pan bloger Řehák pak VEM JÍ ČERT.

0 0
možnosti
A

ab1536

9. 2. 2011 14:06
jezismarja

volam jakozto ateista a doufam, ze ty sve navrhy nemyslite vazne....bud je to vtip a ja jsem natvrdla nebo jste fanatik a mela bych se vas bat. Jsem bila evropanka, ale v zadnem pripade nejsem krestankou, nybrz jsem multikulti a je mi naprosto lhostejne, kdo vyznava jakou viru a kolik plodi deti. Vy byste ze sve "vlasti" neodesel, kdybyste se chtel mit lip a presto byste si chtel uchovat svou viru?

0 0
možnosti
L

leontýnka

9. 2. 2011 17:38
Re: jezismarja

Vážená multikulty bílá evropská atheistko, právě jen a pouze díky takovým, jako jsi ty, bude Evropa patřit islámu.

0 0
možnosti

turbosurf

9. 2. 2011 12:41
No jo, čéče

To se ještě netřídily odpadky. jak bych dnes vypadala, kdybych v klobouku házela sklo do jedné budky, papundekl do druhé, pytel s ostatním do třetí a pytlík s věcmi pro bezďáky zavěsila vedle k případnému odebrání? Jo, mnohdy ještě táhnu na vodítku psa. Ba ne, pokrok nezastavíš ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe