Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

28. 3. 2011 9:01
No,já také nevím,

ale chci věřit,že na tu nenasytnost mocných nedoplatíme my,obyčejní.Že na to nedoplatí Francouzi,kteří mají ve svém čele hlupáka a kašpara.Až se v jejich zemi začnou odpalovat sebevrazi,které teď bombardují jejich "zachránci".

0 0
možnosti
G

Gašpo

28. 3. 2011 8:34
No, máte recht

Z Kaddáfího sa stal "vrtošivý stařík", ktorý sa svojim nepredvídateľným chovaním stal pre západnú ekonomiku nebezpečný. Vďaka tomu, že sa finančný systém rúti do záhuby a aj sebelepší ekonomický rast už nezvláda stíhať exponenciálny rast zadlžovania, je každý problém s výkyvmi cien ropy smrteľne nebezpečný a hrozí strhnutím lavíny. Celá intervencia v Líbyi je bohužiaľ len zúfalý pokus nešťastníka, ktorý uviazol s autom na púšti, vychlastal už vodu z chladiča aj ostrekovača a teraz sa napil brzdovej kvapaliny.

Podotýkam, ak sa niekomu zdá, že mi to prináša nejaké škodoradostné uspokojenie, že to určite nie je pravda. Mám obrovské obavy z budúcnosti, len ich odmietam krátkodobo prebíjať falošnou eufóriou z "nástupu demokracie" v severnej Afrike ako to mnohí činia.:-/

0 0
možnosti
P

pěnice

28. 3. 2011 9:05
Re: No, máte recht

Žádná demokracie tam nebude,spíše chaos jako v Iráku,kde se jejich kmeny likvidují mezi sebou a přibrali i spojeneckou armádu,kterou původně nakrátko oslavovali jako zachránce.Stejně tak v Afghánistánu.Jsou to prostě státy,kde je nutná silná ruka vládce,jinak nic než nekončící boje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe