Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Erdan

28. 4. 2009 11:11
Mlčíci většina

:-/ Zatím se ozývají jen sympatizanti silových řešení. Gheta vznikají vinou špatných zákonů a nedůsledných úředníků.

0 0
možnosti
RB

erben3

27. 4. 2009 13:30
.

Tak tohle na karmu fakt není. Město Vimperk: Nezletilý Hnědočech přepadával starší lidi a kradl jim peněženky. Nic se s tím nedělá, je přece nezletilý. Do městského parku tamtéž se už bojí slušní lidé chodit, jak je tam černo. Dětská prostituce Hnědočechů tamtéž jenom kvete. Upozorňovala na to německá média, NIC SE S TÍM NEDĚLÁ a nesmí se o tom u nás mluvit, protože to je dyškrymynácia. Lidi už chtějí pořádné zákony a pevnou ruku, která tenhle zlořád konečně potře. I když naše fašounská DS jako obdoba německé NSDAP není řešení. Národní strana má řešení lepší.

0 0
možnosti
B

blastula

27. 4. 2009 12:11
Taky mi běhá mráz

Když takhle jeden Hnědočech do TV veřejně prohlašuje, že se ozbrojí mačetami, sekerami a holemi a nikoho do JEJICH čtvrti nepustí a nikdo z veřejných orgánů se nad tím nepozastaví, nutně mi vyvstane otázka, co by se stalo, kdybych řekla že se ozbrojíme a žádnného Roma  do naší čtvrti nepustíme.To by byl mazec s kecama o rasismu a o omezování pohybu po veřejnémprostranství . Takže s tou tolerancí  odsud až podsud- jiinak to tu fakt skončí průšvihem

0 0
možnosti
RB

erben3

27. 4. 2009 13:31
Re: Taky mi běhá mráz

R^

0 0
možnosti
U

UžHořelaKdyžJsemSiDoNíLehal

27. 4. 2009 10:24
nepřihlížej, autore.

Moc ti to ale nemyslí. Nemíří na tebe člen DS, ale opálený "spoluobčan". Já na kole jezdím také, ulicemi Bronxu, a kameny po mě házela jenom opálená mláďata poloopic. Nikdy ne členové DS!! Jaký div, že vím, koho mám raději![>-]

0 0
možnosti
H

hyperosvětitel

27. 4. 2009 10:09
prostě dosud nemáme své palestince

Basky nebo Al qajedu ,což je třeba dohnat ke světovostiV

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

27. 4. 2009 9:19
Nezlobte se na mne,

ale dětské cikánské gangy u nás terorizovali okolí dávno před tím, než se nějaká DS objevila. Počet vražd a těžkých ublížení na zdraví ze strany cikánů se nijak od medializace DS nezměnil. Množství drobné cikánské kriminality má sice rostoucí tendenci, ale to je dáno jejich populační explozí, přece jen jich je u nás podle odhadu asi 400tisíc. S tím souvisí i enormní nárůst počtu takzvaných ghet, tedy míst, kde cikáni vyštvou původní obyvatelstvo a poté lokalitu zdevastují za pokřikování "razýsmus". Za tím vším jaksi nemohu vidět DS, ale spíš politiku multikulťáků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe