Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

chodovar

17. 5. 2008 17:29
Mám smíšené pocity

Je zajímavé sledovat, jak se sdělovacím prostředkům podařilo občanům vsugerovat nepravdy a polopravdy. Překvapivě velké množství lidí tomu věří. Stokrát opakované se nakonec stává pravdou.

Ale vždyť to tak  vůbec  není.

Ten Klaus vůbec není  arogantní. Má hluboké znalosti  a  je pouze právem sebevědomý. A to se Čechům nelíbí, nesnášejí, když je někdo v diskusi poráží. A on rád diskutuje, protože díky svému vzdělání vyhrává. Nevadí mu, že jde svými názory proti proudu veřejného mínění, ale přiznejme si, že má téměř vždy pravdu a na jeho slova dojde.

Ta privatizace byla složitá věc a vcelku se podařila, ostatní státy dopadly hůře než  my. Na jeho slova došlo v Iráku, v chování EU, v ekoterorizaci od zelených. To jen namátkou.

Škoda, že nepoužíváme svůj mozek a neumíme být objektivní. Mediím se podařilo zblbnout řadu lidí a to je tragédie do voleb. Vrátí se nám socialismus.

0 0
možnosti
NB

j@ck

17. 5. 2008 17:35
Re: Mám smíšené pocity

Chodovar, skoda ze jsi prilis hloupy na to, abys byl schopen objektivne posuzovat realitu. Chapu ze oproti tobe je Klaus genius, ovsem na inteligentni lidi dojem nedela. Pokud jde o jeho predpovedi, tak za zminku stoji jeho predpoved ohledne krachu eura, jeho predpoved ohledne neuspesnosti internetu z 90. let, jeho porevolucni prognoza ohledne vyvoje platu a ekonomiky v CR. Na jeho slova nedoslo zatim temer v nicem a nikde, obcas se nahodou trefil a ty to ve sve naivite povazujes za prozretelnost. Ale jak jsem rekl, myslim ze jsi velmi hloupy, jak podle prispevku vyse, tak podle prispevku v jinych diskuzich, kde napriklad obdivujes Simonika ;-D

0 0
možnosti
SS

stastu

16. 5. 2008 18:35
Představení Třísky,

když povídal o krystalicky čisté privatizaci, se podobalo tragikomedii se zmrzlým úsměvem přítomného televizního diváka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe