Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

myslím, že bude dobře, zůstanete-li doma

0 0
možnosti
PZ

Nějak nechápu větu "K druhému kolu bych se možná dostavil pouze v případě, že by protikandidátem paní Fišerové byl pan Fišer". Takže jestli to chápu dobře, kdyby se vaše favoritka z prvního kola dostala do druhého, tak proti šesti ze sedmi protikandidátů byste ji NEŠEL podpořit? :O

Znamená to, že by vám případně kromě jejího zvolení nevadilo zvolení ani šesti ze sedmi protikandidátů (s výjimkou Fischera, o kterém se sice vyjadřujete celkem hezky, ale proti němu byste ji podpořit možná šel)? To jste vzácný člověk, řeknu vám :)

0 0
možnosti

Máte pravdu, špatně jsem to formuloval a trochu spěchal. Opravil jsem tu nešikovnou větu a snad vyjádřil jasněji.

0 0
možnosti

Divné řeči, Danieli!

Když nechceš volit nikoho, vhoď prázdnou obálku! Očekával jsem že to tak budu muset udělat. Ale nemusím!!!

Mohu volit mezi pokračováním tunelářské éry, které garantuje Miloš Zeman doporučený Václavem Klausem, nebo mohu risknout cestu změny s knížetem Karlem Schwarzenbergem.

Já chci změnu! Já chci konec rozkrádání našeho státu, ve kterém mizí přes sto miliard korun ročně!!!

:-)

1 1
možnosti
PS

P81a10v95e14l 78S28y77c71h15a

20. 1. 2013 16:15

Jediný způsob, jak omezit legitimitu vybraných kandidátů je nejít k volbám. To je dobrý způsob, jak se zachovat demokraticky

Opravdu to musím vyvracet po milionté?

1 0
možnosti

Musím to vyvracet po milionté? Musíš!

Nejít k volbám, to není demokratické chování! To je pohrdání s demokracií a pohrdání s naší svobodou! A když naše země stojí na rozcestí krást nebo nekrást, pak je trestuhodné nejít k volbám. Ale každý je strůjcem svého štěstí. Bohužel tady je i stůjcem našeho štěstí!

:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe