Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ehm. To co jste napsal je nesmysl. Nejpravděpodobnější průběh (pokud pomineme že není začátek) je přebrání moci armádou a diktatura.

0 0
možnosti

Naše armáda je námezdní a slabá. Možná záměrně. Peníze nebudou mít hodnotu, nic si za ně ti vojáci nekoupí. Ano, možná jejich velitelé uchopí moc, ale stane se z nich loupeživá banda a loajalitu si zajistí jen terorem uvnitř i vně.

0 0
možnosti

Jakou zbraň byste doporučil? A mířit na nohy či na hlavu?

0 0
možnosti

Původně jsem chtěl napsat žertovný příběh, ale zase se mi to zvrtlo. Jsem zkrátka ponurej :)

0 0
možnosti

Ponurej, ale pravdivej. Z toho jak se situace vyvíjí se nedá udělat ani šibeniční humor. :-(

0 0
možnosti

Trošku pompézní a hysterické, ale nakonec, každý si může psát, co chce. Přiznám se, že jsem to neměla sílu dočíst, snad jen to samozásobitelství mě zaujalo, tím směrem se řada lidí skutečně ubírá.( včetně mě)

1 1
možnosti

M47i16l27a36n 42R88a49d51e58k

19. 4. 2013 19:15

ale kdepak, EU neni pupek sveta, jinde nejsou lide na podporach a umi si sehnat zivobyti, to je dnes v Evrope exotika, cili jestli se to v Evrope podela neznamena ze vsude.

1 1
možnosti

Souhlas, původně jsem uváděl a směřoval na euroatlantskou civilizaci. asi jsem to tam měl nechat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe