Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Urb - Uničtoženie vraga

12. 9. 2011 22:53
Váš problém je v užívání nesprávných pojmů

Tam, kde žijí Romové, tak není ghettem ani náhodou. V tom je ta podlost a hysterie. Romové prý žijí v ghettech. Česky se to dá nazvat jedině romské sídliště, nebo při malé rozloze, romská osada. Jasně, musíme je vyrvat ze spárů ghetta. Najmout "odborníky " na romskou otázku. Zřídit nadace. Poslat malé Romy do škol, kde je naučí to nejpodstatnější na světě, třeba že blanokřídlí jsou hmyzem s proměnou dokonalou. Stejně by mě zajímalo, jak vzniká romský odborník. Dítko jde na vysokou, zvolí si romistiku a vyučuje ho kdo? A kdo vyučovat toho vyučujícího? A tak potom v TV slyším neuvěřitelné nehoráznosti. Dodám tedy svou neodbornou radu. Slibte Romovi peníze hned po dokončení práce a on se strhá. Je to strašně neodborné, ale na 100% to funguje.

0 0
možnosti

oslik

12. 9. 2011 22:46
Nooo...

Lidi, kterým se něchce pracovat nebo kteří pracují tak, že při tom napáchají víc škody než užitku, prostě skončí na ulici, pokud se o ně nepostará nějaký příbuzný nebo kamarád, který kromě sebe dokáže zabezpečit i toho líného či neschopného.

Čím to, že nepracující bílý skončí na ulici, ale tmavý nikoliv? Kdo dá bílému bezdomovoci nějakou ubytovnu?

0 0
možnosti

certik_bertik

12. 9. 2011 22:37
je

to logické že ubývat asi těžko

0 0
možnosti

Gróf

12. 9. 2011 22:28
Záleží na vládě.

Pokud bude líná vláda, tak jako je tomu 20 let, pak samozřejmě ghetta budou přibývat. Pokud ovšem bude vláda pracovat na vytváření pracovních příležitostí, a tvrdě trestat příživnictví, pak ghetta vůbec vznikat nemusí.  Demokracie se neosvědčila. Není to jen problém České republiky. Stejný problém mají všechny vyspělé státy. Demokracie není pro každého. A obnovil bych prezenční vojenskou službu. Provětrat faldy a získat základní pracovní a hygienické návyky potřebují i nepřizpůsobiví, i extremisté.

0 0
možnosti

petrph

12. 9. 2011 21:27
tak proč tomu říkáte ghetto

Když je to finta fň podnikatelů jak ze státu vytahat peníze na nájemném? Navíc, ti lidé "v ghettu " si zase nežijí tak špatně,kromě bydlení (které jim platí stát) dostávají dostatečné sociální dávky (které jim taky platí stát).Žádný hlad, žádná zima, žádné strádání..Jenom neschopnost policie pro občany z okolí bezpečnost...

3 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe