Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Zylbrsztajn

13. 8. 2008 7:53
Karma

R^

0 0
možnosti
JK

kagmark

11. 8. 2008 13:19
Vzpamatujte se

Ne jeden radar,ale tři. Pochopte to. Rusáci se nikdy nezmění  a je jedno jestli je rok /68/ nebo současnost. Když se rozhodnout někde poslat tanky tak je tam prostě pošlou. Přemýšlím,že podám trestní oznámení na ty proruský vymytý mozky,kteří brojí proti radaru.protože pokud tady bude,máme záruku že rusák k nám už nikdy nvtrhne,proti USA nikdy nepůjdou. A tady ty vymytý mozky / třeba ne základnám/  v podstatě napomáhají agresorovi jako je,bylo a bude Rusko.

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

11. 8. 2008 8:43
ještě drobnost

o odtržení Abcházie má Rusko i Abcházie poněkud rozdílné představy....

Podobný je i problém Osetie.

0 0
možnosti
V

Vikina

10. 8. 2008 22:38
Pane autore,

mám váš výplod chápat jako kvalitní rozbor historika, který se v tamní situaci dobře vyzná, nebo jen jako takové aktuální povídání v rámci momentálně módní vlny? Nenapadlo vás, že by se Rusové na Osetince klidně vybodli, kdyby neměli obavy, že je Amíci chtějí obklíčit (a hlavně se zmocnit tamní ropy?). Chodorkovského stačil Putin zavčas zavřít (než stačil Amíkům zaprodat ruská naleziště), zde holt zvolila Moskva jiný postup. Ne, že by se to mělo schvalovat, ale akce holt budí reakci.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

10. 8. 2008 19:11
Jenže ono nejde o nějakou

Jižní Osetií, jde hlavně a v první řadě o ropovod Baku - Tbilisi - Ceyhan, jediný ropovod spojující ropu z Centrální Asie se západní Evropou bez ruské kontroly a tudíž i bez oblíbených ruských embarg, které si Rusáci již vyzkoušeli na Estonsku, Litvě, Polsku, Ukrajině a také i Gruzií. Tohle byl první důvod ruské imperialistické agrese, druhým je svržení současného demokratického režimu v Gruzií a jeho nahrazení dalším loutkovým Lukašenkem.Jižní Osetie  tomto je pouze v roli záminky a Jižní Osetinci v roli užitečných idiotů.

A navíc ruská akce je i velmi vážnou výstrahou dalším státům, na Ukrajině a v Pobaltí můžou použít naprosto stejný scénář s rozdáváním svých pasů ruskojazyčným menšinám, následnému vznesení územních pořadavků a "ochraně svých civilistů" ve stylu nynější agrese proti Gruzií, pak je na řadě Polsko a také Česká Republika se svojí obrovskou armádou přičinlivývh vlastizrádců KSČM + ČSSD. Měli bychom se připravit, podpořit radar i naše gruzínské a ukrajinské spojence.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

10. 8. 2008 19:20
Re: Jenže ono nejde o nějakou

Ropovod z Baku vede i na jih. Zbytek bez komentáře, nestojí mi to za to.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

10. 8. 2008 11:42
Teď jste na to kápl!

Rusové infiltrovali americkou armádu a dostali se mezi 1000 poradců, kteří jsou v gruzínské armádě a nakukali jim, že nejlepší bude v první olympijský den napadnout a srovnat se zemí Cchivalu. Tak to nenapadlo ani mě ;-D

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

10. 8. 2008 11:44
Re: Teď jste na to kápl!

Jen doplním. Sami američané nepopírají tyto poradce, dost dobře nemohou, a to, že se podílí na akcích gruzínské armády.

0 0
možnosti
KP

proviron

10. 8. 2008 10:57
Kde jste byl se svým perem při odtržení Kosova

v americkém konečníku?

0 0
možnosti

redan1

10. 8. 2008 13:12
Re: Kde jste byl se svým perem při odtržení Kosova

O Albáncích a jejich exodu v době konfliktu v Kosovu mám své pochybnosti. Mám i problém se Srby  v té době. Přesto si myslím, že nikdy nemělo být vyhlášeno samostatné Kosovo.  Američany vnímám jako  stát s vlastními zájmy,  nekonvenujícími  ani se zájmy  Evropské unie  ani  Gruzie

0 0
možnosti
LM

Aaron71

10. 8. 2008 10:18
Hezká fotka

a snůška nesmyslů

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe