Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mirek-storch

4. 1. 2009 16:25
útvar 6177 Písek u nádraží

Hezký den do Ústí nad Labem i jinam pane Řeháku.Také jsem sloužil u tankánů v Písku jako absolvent po VŠ a nechci zveřejňovat jméno a vlastnosti velitele útvaru. To by bylo na mnoho článků v blogu-jako u vás. Když jsem četl knihu "Černí baroni" v civilu, tak jsem si říkal, že to Švandrlík přehání. Pak jsem dělal vojenskou katedru u tankistů v Praze-Motole během VŠ a říkal jsem si něco z Černých baronů může být pravda. Pak jsem nastoupil na vojnu a po pár měsících jsem si říkal - Švandrlík to zdaleka nedotáhl a nepopsal všechny možné varianty voejenské mašinérie. Měl bych technický dotaz-s použitím jakého parametru jste dostal více fotografií do jedné řady v blogu. V Obrázcích z Portugalska se vám vedle sebe nevešly a v Íránu jste je zmenšil hodně.

Díky za odpověď. "Boletice nikdy více.";-)

0 0
možnosti

Erdan

4. 1. 2009 23:12
Re: útvar 6177 Písek u nádraží

Nahrávám obrazové soubory "Souborovým managerem" a při jejich pojmenování se řídím pokyny v nástroji "Přílohy ke článkům" přesto se mi nedaří z náhledů vyvolat velké obrázky, takže jsem v Iránu přepnul na velké a zapoměl změnit jejich počet na řádek ze tří na dva nebo jeden. Nepovažuji ten způsob jak se fotografie připojuji za moc intuitivní. Fotoblog, kde by text byl mezi fotografiemi jsem ještě nezkoušel

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe