Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cojanato

3. 5. 2009 13:58
Po dobrém obědě, dobrý článek

:-)Dnes jsem měl pozdnější, dobrý oběd od dobré kuchařky. Pochutnal jsem s i kuchařku pochválili. Po něm jsem si dal ještě dobrý salátek a kouknul na ten článeček. I na něm jsem si pochutnal, dokonce i zasmál, až jsem se málem zakuckal. Také jsem ho karmou pochválil.R^ Dobře jsem si početl. 

Jen ta apolitická vláda mě nějak tlačí i v žaludku.

 

0 0
možnosti

georgino

3. 5. 2009 13:51
A co jste čekal .....

.... jenom nechápu, jak je možné netrestat viníky. Každý obyčejný trouba letí s flastrem o náhradu škody a tito kreténi si mastějí kapsu.

0 0
možnosti

IJNovak

3. 5. 2009 12:57
Zlá vláda rozdá zakázky do ciziny, na domácí kašle

Jaká bída do ČR přijde si nikdo ani neuvědomuje, když se nakoupí nejstarší mýtný systém za celkem 30 miliard Kč, kdy výběr ani neuhradí náklady, Pandury či jiné zločiny  na české ekonomickém prostředí! Ó montovny nás nespasily, ale řadu území zničily! Kdo bude ty nesmysly v zónách likvidovat (Triangl a jiné.....!) Budou tam závody motokár???

 Politci se obávají o své potrestání, proto jsou u výkonné moci a snaha zamést stopy po zločinech pod koberec jim to zatím zajišťuje!!! ANO Zločin vládne v ČR!!!! BIS i NBÚ mlčí!!!

0 0
možnosti

georgino

3. 5. 2009 13:52
Re: Zlá vláda rozdá zakázky do ciziny, na domácí kašle

Hlavně, že předsedou vlády je komouš.

0 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1387x
Zprvu jsem hledal deníček, kam bych zapsal vzpomínky, vystrašen matčinou ztrátou paměti. Potom jsem se stal závislý na karmě a následně jsem rozpoznal, jak jsem si tím pěstoval ego a dal jsem si oddech, Ten co byl nakopnut vlastní botou, teď píše pro sebe a pro kohokoliv proto, aby si v sobě udělal jasno. Hemžící se myšlenky jsou chaotické. Je třeba je svázat a podrobit kritice, aby po nich něco zbylo.


Large Visitor Globe