Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

prezent

29. 5. 2012 15:26
Někde ty peníze sebrat musí.

Před volbami nám pan Kalousek posílal složenku na 180000Kč,které údajně každý Čech dluží .Po těch několika letech bychom měli panu Kalouskovi a spol.s.r.o. zaslat složenku na sto miliard,o které přijdeme s fondů EU.Jen blázen může věřit ve vládu rozpočtové zodpoědnosti v podání pánů Nečase,Drábka a Kalouska.Jediný rozddíl mezi nimi a panem Rathem je,že on se nechal přistihnout,zatím co pan Kalousek průšvih od průšvihu stoupá na politické scéně stále vzhůru.

0 0
možnosti
JZ

qqx

29. 5. 2012 1:33
Jen tak na okraj

Jsem si docela jistý, že Kalousek určitě nechce (nebo nechtěl) zavést spotřební daň z vína, protože už nexistuje mnoho let. předpokládám, že to ví nebo by měl vědět. Maximálně může chtít zvýšit její sazbu, protože ta současná je nulová.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

29. 5. 2012 1:07
Asi by málokdo chtěl být teď v kůži Kalouse

Nastává chvíle, kdy se konečně Kalousek projeví, coby naprosto neschopný. Koncem března podávali drobní živnostníci daňové přiznání a skončilo to pro Kalouska fiaskem. Díky jeho opatřením, v kase naprostá slabota. Do konce května podávají přiznání podnikatelé vyšší kategorie a Kalousovi je už jasné, že tohle bude debakl úplný. Po debaklu z března náš slavný ekonom se rozhodl si na drobné OSVČ došlápnout a jejich výsady omezit. Co provede teď, to sám neví. Voda už se vaří, Kalousku.

0 0
možnosti
B

bofums

29. 5. 2012 6:58
Re: Asi by málokdo chtěl být teď v kůži Kalouse

Voda by se měla vařit " hlavně na takové, kteří se prezentují Vaším stylem. Tedy na pašeráky, " ďobače"

všho druhu / rozuměj - zloděje- výraz, zavedený Urb./ a další nepoctivce. Pan min. K. je " vděčný" cíl úto-

ků právě těchto věčných nespokojenců a štváčů. Žádný soudný člověk, zodpovědný za své i cizí finance,

by nejednal jinak.V otázce šetření:  myslím,  že silným omezením zbytečných " ouřadů " by se dalo ušet-

řit rovněž dost, stejně i omezením dávek bez odpovídající činnosti- nemám sned pravdu, Urb. ?

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

29. 5. 2012 0:28
To se nebojte...

Nemůže to dopadnout hůř, než když bude prezidenta volit parlament.

A  příznivci vlády taky nejdou dál než k nadpisům. - tedy předvolebním slibům. Stačí heslo "vláda rozpočtové odpovědnosti" a "protikorupční", a už se za ni bijou a urážejí všechny, kdo nesouhlasí. A přitom netuší, co konkrétně ta vláda dělá, ani proti čemu má kdo námitky ...

0 0
možnosti
KB

Karel2002

28. 5. 2012 20:44
Na tom není nic špatného

zdražovat chlast a cigarety, to je docela přijatelné. To by udělaly všechny vlády a dokonce i komunisté před rokem 1989.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

28. 5. 2012 23:13
Re: Na tom není nic špatného

Někde v roce 1960 jsem běhala tátovi pro cigarety "START" a stály 4 koruny. V roce 1989 stály ty 4 koruny pořád, takže se ti práší od toho otvoru v obličeji. Co se týká zdražení vína, jsem pro. Tuzemské víno je eklhaft a kvalitní si vozím z Německa.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Člověk cítící se často osaměle - pozorujíce ostatní ve svém jednání a myšlení. V minulosti jsem přemýšlel nad jednáním těchto lidí, dnes se zamýšlím pouze sám nad sebou a nejbližším okolím.