Nesmíme ani hlesnout o okupaci z 15.3.1939, dostali jsme generální zákaz (Zdroj z ČT)

Chtěl bych se podělit se čtenáři o alarmující zprávu, která ovlivňuje nás všechny. Nejen že jde o nepřípustné ovlivňování veřejnoprávních médií, ale zejména jde o cílenou propagandu a skrývání tématu II. světové války a okolností jí předcházející.

 A toto se děje v den 76. výročí okupace Československa 15.3.1939 a 70. výročí osvobození Rudou armádou 9.5.1945. To vše má být dnes manipulováno, nevysíláno. Zároveň je prezidentovi vyčítán jeho postoj k těmto tématům a je kritizován pro svou účast na slavnosti pořádané v Rusku k uctění památky těchto hrdinů!!!

Hnus je to...

Letos se připomíná 600. výročí upálení mistra Jana z Husi, kterého pro pravdu upálili! Jak by asi viděl naší současnost právě reformátor církve a dobrý Čech Jan Hus? Asi by se v hrobě obracel.

zdroj: http://aeronet.cz/news/zdroj-z-ct-nesmime-ani-hlesnout-o-okupaci-z-15-brezna-1939-dostali-jsme-generalni-zakaz-zeshora-americka-ambasada-chce-ovlivnovat-policii-a-statni-zastupitelstvi-v-cr-skrze-novy-grant-pro-ceske-ne/

(!!!-- PS: protože do diskuzí se přihlašují jen neslušní lidé, ti co si dokazují svou sílu jen u klávesnice, již je opět nebudu povolovat...)

Autor: Daniel Čapek | čtvrtek 26.3.2015 9:55 | karma článku: 11,87 | přečteno: 324x