Jak dlouho budou naši a evropští politici mlčet k zvěrstvu vládních sil a jejich batalionů na UA?

Dnes jsem viděl velice znepokojivé video se záběry vraždy těhotné ženy, kterou provedli bojovníci ukrajinského praporu Donbas. Ale také jsem četl článek na iDnes o mučení na Ukrajině.  

Válka je prostě krutá. A je jedno, kdo ji rozpoutal a kvůli čemu. Nicméně pokud přihlédneme k tomu, že vojáci mezi sebou se povraždí, je to důsledek psychického vypětí na bojišti. Nebo jde o zkrat v mysli jednotlivce, protože prostě jsme jen lidé a když vidíte zabité děti a ženy, starce, dovedu si představit, co se pak může stát. Není to humánní, ale je to alespoň mezi vojáky, kteří na sebe střílí. Povětšinou také jedna nebo druhá strana zabíjí hromadným útokem i civilisty. Viz bombardování a ostřelování měst Donbasu UA armádou, ale také stejný postup separatistů u Debalceve.

Nicméně, pokud vztáhne někdo ruku, viz článek na iDnes, na civilní obyvatele (zajatce z řad civilních obyvatel v pionýrském táboře atp.) - je to dle mého hrubé porušení mezinárodního práva. Ale co je ještě alarmující a přes červenou linii je video (+18 let!!!), kde členové batalionu Donbas zabíjí nevinou, navíc těhotnou ženu a jejího muže. To je již přes míru i práva a mezinárodních úmluv.

 

 A klidně ať si čtenáři myslí, že Čapek se pomátl, mě to nevadí, pro mě je to nepřípustné a takovou vládu, co toto umožní, nechci vidět v EU a ani jinak podporovat. 

 

Co dělají naši stateční politici, premiér Sobotka, divadelník Stropnický, ukřičený Kalousek, pionýr Bělobrádek...ale i komunista Filip?Budeme se jen dívat na to, jak se tito slintavě tetelí před kamerami a dělají z nás blbce? Kdo z nich vezme odvahu a řekne to nahlas do médií "nechceme podporovat vládnoucí garnituru na UA"!
Odpovím si: nikdo, protože Brusel a USA tlačí, školí, dávají noty... 

 

Ukrajina vedená Kyjevem je fašistický stát, a odpovědnost za dění na území UA leží na hlavách Porošenka a Jaceňuka...

 

Plně podporuji snahu regionů na východě, mít velkou autonomii, nebo se zcela odtrhnout.  

Autor: Daniel Čapek | pátek 22.5.2015 17:53 | karma článku: 39,73 | přečteno: 1522x