Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak současná vláda si dovolila projednat jeden zákon ve stavu legislativní nouze a paní autorka hned ječí jako protržená. A ty desítky zákonů, které takto projednával Babiš jí nevadily?

Soupis malé části z nich viz např. zde https://advokatnidenik.cz/2020/04/09/aktualizovany-prehled-zakonu-prijatych-ve-stavu-legislativni-nouze/

2 6
možnosti

Problém je v tom, že žádná legislativní nouze neexistovala.

Místo včasného řešení problému, vsadila vláda na to, že to tímto způsobem obejde.

1 0
možnosti

Soudruh Pavel to chce mít nějak v "lajně". Buďme ostražitíTo se nám ten "89" nějak zasekává v minulosti kolektivizace bez potíží. Inviduality se stávají překážkou. Měli bychom připomínat, že reprezentativní politika elit končí, neboť většinu mají idividuálity- občané. Připomínejme to především mladé generaci, která si mnohdy myslí, že dmokracie elit je spásná, ale opak je pravdou. Většinu mají občané a nikoliv elity, jak nám to chtějí menšiny namluvit, že občané jsou hloupí. Vám samozřejmě

6 10
možnosti

Děkuji Vám všem elitářům, kteří máte přepnutý motor na meistremový pochod všech progresivistických aktivit.

7 0
možnosti

Paní senátorka vždycky napíše nějakou blbost a lidí ji to rozcupujou. Pak chvíli nic a přijde další blbost. Pak zase nic a pak další blbost. Je to tak tady na iDnesu vždycky. Takže proč znova a znova uvádět argumenty? Nestačilo by už prostě říct "Kovářovka zas něco napsala" a tím je řečeno vše?

4 12
možnosti

Pro hloupého všichni hloupí ?

3 2
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,81
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik