Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ta višeň, z které jste paní senátorko spadla, musela být hodně vysoká. Argumentovat tím, že JÁ se mám dobře, MNĚ se žádné ústrky ani násilí nedějí, je na úrovni pavlačové drbny. On existuje ještě jiný svět, než je ten váš.

7 13
možnosti
LB

Pane Šťastný, toto už od vás není ani manipulace, to je naprostá trapnost. Samozřejmě velmi dobře víte, že situaci vztaženou k "já" popisovala paní Kovářová jako obecný stav v naší společnosti. Nikterak tím není myšleno, že se násilí na ženách u nás nikdo nedopouští.

12 5
možnosti
Foto

Podle mne existují jen ojedinělé případy domácího násilí, k o oboustranně. Odporuje to zákonům rovnosti pohlaví, proto k tomu není třeba nějaké smlouvy. Karma.

8 5
možnosti
Foto

Podle policie jde ovšem o velmi rozšířenou a zároveň nejméně kontrolovanou formu násilí. Samotný dokument má spíše symbolický význam, nicméně i symboly mají svůj význam. Totiž ten, že nestrkáme hlavu do písku.

5 3
možnosti
PK

Dnes jsem poslouchal nového ministra pro Evropu (on říká jen EU) a vypadá to že je velkým příznivcem pro její přijetí. Za Váš článek

13 0
možnosti
JB

Tomu ministrovi, nebo spíš ministrantovi, kdyby EU řekla, ať skočí z okna, zeptá se jen z kterého patra. Prostě myšlenkový EUnuch.

13 3
možnosti
FL

To není jenom o týrání žen a dětí. Jsou tam i takové perličky, jako potlačování genderových stereotypů. Názorná ukázka, byla myslím že v Norsku, kde zrušili dětský karneval, protože kluci šli za rytíře a holky za princezny. Dál je v Úmluvě, že signatářské země budou reportovat do Bruselu jak implementovaly Úmluvu a Brusel to bude vymáhat (není řečené jak). Nejasné formulace taky naznačují že se musí poskytnout azyl cizincům ze zemí, kde není ta rovnoprávnost. Kdyby nic horšího, minimálně to bude obnášet další státní úředníky a nejspíš i podporu neziskovkám.

Ještě tady statistika, které Evropské země mají jak velký problém se sex kriminalitou

https://www.statista.com/statistics/1268551/sexual-violence-rate-europe-country/

14 0
možnosti
VD

Do kamene tesat Vaše slova, paní senátorko, a na všech náměstích je vystavit!

14 2
možnosti