Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Když si občas přečtu výroky některých dvou senátorek, nemohu se naopak zbavit dojmu, jak velká je škoda, že právě tihle lidé, neměli v mládí možnost, si na podobné technologie sáhnout.

Možná by dnes byly tyto ženy schopné, rozlišit informaci od dezinformace a možná by svým voličům nedělaly ostudu. Například výroky o dětech na Ukrajině.

Nezáviďte prosím mladým, že mají možnosti, které vy jste neměla. Je to trapné. A to, jak plete hrušky s plotem u stavby jen dokazuje, že jste do senátorské funkce stále nedorostla. Mějte příjemný den a pokud mohu doporučit, raději se místo psaní blogu, jděte projít. Bude nám všem lépe.

Děkuji.

3 3
možnosti
MS

Máte pravdu, ale je to utopie, protože spousta rodičů dělá v nepřetržitém směnovém provozu a fyzicky nevydrží to, co jejich prarodiče, kteří dělali na poli, na statku a ještě se museli postarat o děti. Dneska všechny významné manuální práce zastanou spotřebiče a přesto lidi nemají čas vychovávat svoje dítě.

PS: Můj příspěvek je ironie. Reálně, kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod a platí to i při výchově dítěte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 192
  • Celková karma 28,28
  • Průměrná čtenost 2278x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik