Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak jste se zapomněla zmínit o možnosti včasné omluvy, kterou by se předešlo té procházce k soudu. Po odeznění oněch emocí by to přece bylo logické, není-liž pravda? Ale nadutý sprosťák to neudělá. Tak ať se projde...

1 0
možnosti
Foto

Zažil jsem opak, a to osobně. Nadutí sprostˇáci z jednoho ,,hnízda" mě dvakrát žalovali. K soudu jsme se pochopitelně prošli všichni. První soud prohráli, druhou žalobu raději stáhli. Neomluvil se mě ani mé rodině nikdo.

0 0
možnosti

Emoce zakázat nelze, to je pravda. Potrestat jejich nezvládnutí, pokud přitom dojde k trestnému činu, je úkolem soudu, to už by mohla "právnica" vědět. Paní autorko, od té doby, co kandidujete do Senátu, píšete populisticky až běda (podle přísloví "účel světí prostředky").

3 0
možnosti
Foto

Co politik, to populista. Jak jinak by získal voliče, že;-)

1 0
možnosti
Foto

Paní autorko, a neštvete třeba Vy mne? Tak Vás mám zakázat?

A za Vašeho mládí jako členka KSČ jste nenáviděla kapitalisty a vrahy z volstrýtu? ;-(

0 3
možnosti
Foto

;-DKom to měli v popisu práce, dané stranou a vládou. Byli však i tací, co nepostřehli, že i socializmus s lidsk. tváří byl pod toutéž hlavičkou, a pak se divili, že mají před barákem tank bratříků, ač na toto riziko i ze západu bylo poukazováno;-)

0 0
možnosti
ST

A co teprve třídní nenávist...

1 0
možnosti
Foto

Jo. Tudle se žáčci ze dvou tříd servali jak koně;-)

0 0
možnosti
PK

Nenávist je podlá emoce a na sítích si to užívá velké množství lidu včetně zdejšího Webu, ale nic s tím neuděláte.

No ale hustota jejího používání není zase tak odlišné od zemí na západ od nás a za mořem. Tam jsem například sledoval jako fanda amifotbalu pravidelně diskuse o něm a toho jedu tam bylo tolik a tolik.

Oficiální zákazy nepomohou, stejně jako ustavení vládou odpovědného pána pro boj s dezinformací, její používání neřeší. Jediné co by pomohlo, kdyby si ten zákaz dal každý jednotlivec sám za sebe a to je z říše pohádek a utopie....

2 1
možnosti
Foto

Zase opakujete ten svůj omyl. Nenávidět lze i bez podlosti. Nenávist není podlá emoce. Podlost je u někoho vlastnost, častěji aktuální způsob jednání , momentální stav. Lidí vyloženě nenávistných je málo.

1 0
možnosti
Foto

RvEmoce se mnou necloumá žádná. Údiv nad Vaší obhajobou úpadku je ve mně přítomen, to ano. Pokud Vás správně chápu, emoce není zdravé potlačovat, proto bychom měli myslet především na zdraví sprosťáků, hulvátů , nikoli na zdraví těch, kteří jsou sprostotě nuceni čelit, neboť ti, kdo upřednostňují slušnost, jsou podvyvinuté křehké dušičky a nedorostly do kvality predátorů.

Zřejmě proto politici tolerují na svých např. twitterových účtech tolik hnoje. Asi usilují o otužování společnosti. Tak to Vás asi budou volit především ti zocelení sprostotou spolu se sprosťáky. Jako byste chtěla budovat zhovadilou společnost, v níž slušnost bude vnímána jako projev neúspěšné léčby.

Takže můj dojem z Vašeho textu - demagogie a rezignace na slušnost. Navíc Vaše slova o soudech považuji za nepravdivá, protože to by musely být soudy zahlceny. Jistě, nejaké spory ve smyslu ochrany osobnosti jistě probíhají.

0 2
možnosti
Foto

Emoce ,,cloumají" kde kým. Tedy i Vámi a Vaším ,,majestátem". Že by autorka obhajovala úpadek, to jsem v článku, na rozdíl od Vás, nevyčetl. Váš ,,údiv" však ano. Nenávist je rakovinou duše, a je, stejně jako hloupost, ba až blbost, všudypřítomná, a díky pokroku i velice nakažlivá.

5 0
možnosti
MS

A pointa článku? Má se zrušit moderování diskuze? Právo oběti podat žalobu k soudu? Co přesně navrhujete?

1 0
možnosti
LV

Počítat do deseti, než napíšete to, co jste napsal.

2 0
možnosti
  • Počet článků 192
  • Celková karma 28,28
  • Průměrná čtenost 2278x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik