Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Velice povzbudivé. Už mě opravdu unavují ty kecy o tom, co musím dělat, co nesmím dělat, na co mám nárok, co nesmím chtít a podobně.

Jsi píšete, moje přání a hodnoty jsou přece jenom vaše osobní soukromá norma.

"Nebojte se dělat, co máte rádi. Vaše hodnoty jsou vaše, ať si oni nechají ty jejich. Je v pořádku žít život, jaký chcete. Je úplně v pořádku být tak normální, jak si představujete." Já se nebojím, ale jiným to vadí. Ale jak píšete, můžu to dělat, protože tohle je podle mě normální. :-)

Takže díky za povzbuzení, článek si schovám na dobu, až se to bude hodit. Hlavně proto, že s ním souhlasí mnoho lidí.

4 0
možnosti
JM

J27a70n 51M34a44r93e53k

14. 2. 2022 16:39

Paní Danielo, po dlouhé době blog, který mi dává smysl...po tuctech blogů o covidu, Zemanovi, Babišovi a nyní: bude válka na Ukrajině či nebude. Ty blogy o Ukrajině mi připomínají jednu říkanku z první obecné:

Oře Jan Přiletělo sedm vran

Jedna říká dobře oře

druhá nedobře oře

třetí dobře oře a nakonec ta sedmá..dobře oře Jan

Jedne blogař říká bude válka

druhý nebude válka...atd

A k tomu blogu, který sedí...vždycky mně nadzvedne, když mi nějaký modní přitroublý rozumbrada řekne...'Dnes je jednadvacáté století'. Dle toho si mám myslet, že proto, že je jednadvacáté století musím přijmout kdejakou kravinu, kterou mito století naservíruje.

Paní máte karmu jako Brno

4 0
možnosti
Foto

Já vám věřím. Mě vždy okouzlili krasavice. R^

0 0
možnosti
Foto

Nyní nevím, okouzlili, nebo okouzlily. Já, jak se díváma na váš v půvabný obličej, jsem vedle. V

0 0
možnosti

Potěšila jste mne, ostatně, ne poprvé. Děkuji !

1 0
možnosti
PC

+ a ještě dodám:

řiďme se svojí intuicí a tím, co nám říká naše srdce - to jsou naši nejupřímněší, nejlepší a nejspolehlivější rádci. Nic jiného a nikdo jiný to není! Nenechejme si proto do svého života nikým kafrat, je to NÁŠ život, nikoho jiného!

A i když můžeme občas v důsledku své vlastní chyby tzv. uklouznout, zodpovědnost je zase a pouze na nás samotných, jak (a jestli) se s tím vyrovnáme.

4 0
možnosti
Foto

Opravdu se mi již dokonale zprotivilo to neustálé poučování jak se máme chovat - co máme jíst a jak se oblékat - podle toho, co je zrovna dneska IN - a co není. A ač nejsem vulgární, ať jdou všichni ti rádci a poradci - víte kam... :-/ Snad jsme dospělí a máme vlastní hlavu - a v ní mozek. Líto je mi některých mladých - a hlav n ně dětí, kteří jejich radám věří - a jim podléhají... Já dám na tradici a na to, co nám vštěpovali naši rodiče a moudří učitelé - ti, co se ještě drželi zásad J.A. Komenského "Uč se, synu, moudrým býti." Nenechme se zmást dnešním "labyrintem světa," ani vykradači našich mozků. Mysleme na "ráj" našeho "srdce." Díky za úvahu k zamyšlení, paní Kovářová. Karma. R^:-)

8 0
možnosti
Foto

Opr.: ... Líto je mi některých mladých - a hlavně dětí, kteří jejich radám věří - a jim podléhají... Já dám na tradici a na to, co nám vštěpovali naši rodiče a moudří učitelé, kteří ... Díky.

1 0
možnosti
ES
JS

Mluvíte mi z duše. Již dlouho mám pocit , že se svět zbláznil. Ale nezbláznil, to jen pár jedinců nás tlačí do svých představ a mi jim bohužel dáváme víc a víc prostoru.

6 0
možnosti
AL

Je to hezké. Akorát, když tady čteme "...radši byste měli české tradice, prověřené předchozími generacemi", tak málokomu dochází, že mezi nejsilnější části této tradice patří víra, která je mnoha současníkům dobrá tak akorát k tomu, aby se jí vysmívali, případně zoustouzeli jako "tmářskou" anebo "středověkou".

2 0
možnosti
JS

Já si myslím, že víra je dost specifická osobní věc a jsem přesvědčen, že většina z nás v něco nebo něčemu věří, aniž by to dávali najevo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,46
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik